Becali: Nu sunt supărat, avem valoare, putem să jucăm la nivelul acesta

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi seară, că nu este supărat după meciul cu Liverpool, pierdut cu scorul de 1-4, în prima etapă a grupei K a Ligii Europa, apreciind că steliştii au demonstrat că au valoare şi pot juca la acest nivel.

23 afișări
Imaginea articolului Becali: Nu sunt supărat, avem valoare, putem să jucăm la nivelul acesta

Becali: Nu sunt supărat, avem valoare, putem să jucăm la nivelul acesta (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

"Nu sunt supărat, avem valoare, putem să jucăm la nivelul acesta. Experienţa şi-a spus cuvântul, a fost şi rezistenţa. La 2-1 Ilie a încercat să remonteze, dar e greu. Ei au primit un gol cadou, penaltiul, dar nu putem acuza arbitrajul, putea greşi în favoarea noastră. Mă bucur de faptul că avem echipă. N-am avut soluţii, dacă jucam cu toată echipa, era altceva. Dacă aveam soluţia Bilaşco în locul lui Kapetanos în repriza a doua, era altceva, Kapetanos obosise. La acest nivel, un jucător poate face diferenţa. Am văzut un joc frumos, combinativ. Ilie le-a dat jucătorilor încredere şi curaj. Le voi spune jucătorilor că sunt mulţumit de ei. Contracandidatele noastre sunt Napoli şi Utrecht, Liverpool e prima calificată", a declarat Becali la GSP TV.

Becali a menţionat că deşi nu poate fi bucuros, totuşi este liniştit pentru că a văzut că echipa poate face la nivel înalt. "Nu pot fi bucuros, dar am o linişte că am verificat echipa la nivel înalt, şi am văzut că putem face faţă. Nicoliţă a revenit, nu mai jucase de atâta timp. Tănase îşi revenise de mult, ce, îi trebuia golul acesta să demonstreze că e fotbalist? Fotbalistul e fotbalist şi dacă dă, şi dacă nu dă gol. Abrudan şi-a revenit săracul după greşeala de la primul gol, alta va fi echipa cu Galamaz în teren. Am încredere că putem bate Liverpool la Bucureşti, nu e o echipă de nebătut. Ce a încercat Ilie era extraordinar de frumos, dar fotbalul nu e poezie, dacă nu eşti puternic pe axul central, eşti mâncat. Îl felicit pe Ilie că a jucat aşa, am văzut că putem fi peste ei o repriză", a spus Becali.

Formaţia Steaua Bucureşti a debutat cu un eşec în ediţia 2010/2011 a grupelor Ligii Europa, după ce a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 4-1 (1-1), de echipa engleză FC Liverpool, în prima etapă a grupei K.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici