Becali: Nu vreau să risc averea familiei mele pentru Steaua

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, că va lua o decizie în privinţa viitorului său în funcţie de cum îi merg afacerile, precizând că ar putea să susţină din punct de vedere financiar gruparea din Bulevardul Ghencea 100 de ani, dar nu vrea să rişte averea familiei sale.

19 afișări
Imaginea articolului Becali: Nu vreau să risc averea familiei mele pentru Steaua

Becali: Nu vreau să risc averea familiei mele pentru Steaua

"Aş putea ţine Steaua 100 de ani, dar nu vreau să risc averea familiei mele pentru Steaua. Până la 1 ianuarie 2010 am bani, nu e criză, dar atunci trag linie, poate vând 50, 40, 10 sau 5 la sută. Nu vreau să vorbesc de Urziceni sau de alte cluburi, dar Steaua nu are probleme până la 1 ianuarie 2010, că nu e vorba de nici o criză la noi. Sunt banii câştigaţi pe Mirel Rădoi, şase milioane, plus cei din drepturile de televizare, încă trei. În funcţie de cum vor merge afacerile mele, voi lua o hotărâre pe viitor. Am fost cam dur recent, dar e posibil să mă retrag doar în proporţie de 5 la sută. Situaţia de acum este gravă şi cred că unii oameni de fotbal vor renunţa, dar e problema lor dacă vor continua şi îşi vor lăsa copiii săraci", a spus Becali la GSP TV.

Patronul Stelei a precizat că oficialul dinamovist Cristian Borcea a avut întotdeauna influenţă în fotbalul românesc. "Părerea mea e că Borcea e foarte şiret. El ştie că Lupescu nu pleacă de la federaţie, deci îl curtează doar aşa, de complezenţă, pentru anumite avantaje şi pentru a avea un susţinător ferm la federaţie. Dinamo a fost întotdeauna cea mai bine pregătită ca sferă de influenţă. De fapt, Borcea are meritul ăsta. El are 10 la sută din sfera de influenţă, 5 la sută sunt la Cluj", a spus Becali.

El a afirmat că nu este de acord cu corupţia în fotbal. "Eu n-am făcut nimic cu Buzăul, când aveam ocazia, şi făceam acum? Eu nu permit corupţia în fotbal. Am făcut publică şi premierea cu Gloria Bistriţa şi ceea ce se face moral nu poate fi pedepsit de lege. Oricum nu mai calc prin Cluj, nu am încredere în oamenii de acolo. Să mi-asculte telefoanele, nu am nimic de ascuns, nu am nimic împotriva ascultatului telefoanelor, pe mine nu mă afecteaza, eu nu sunt la Big Brother. Nu pot fi şantajat, nu am nimic de ascuns. Am vorbit cu Copos de Revelion şi i-am spus să nu-şi facă probleme dacă e corect", a comentat Becali.

Finanţatorul stelist a menţionat că CFR Cluj este cea mai puternică echipă ca lot, deoarece s-a întărit mult în această iarnă. "Nu veţi mai vedea în retur un Becali care să sufere că este pe locul 1 sau 2, pentru că nu o sa mai bag aceleaşi sume de bani. Liţu a jucat bine, dar au fost doar amicable. Acum se simte şi oboseala, fotbaliştii cad fizic în perioada asta, cum a fost cu Tudose", a precizat oficialul stelist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici