Becali: Oficialii clujeni pentru mine sunt nişte papagali

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că îi respectă pe jucătorii de la CFR Cluj, care se află pe primul loc pe munca lor dar că pentru el, oficialii clujeni sunt nişte papagali cu care nu are ce să vorbească.

2 afișări
Imaginea articolului Becali: Oficialii clujeni pentru mine sunt nişte papagali

Becali: Oficialii clujeni pentru mine sunt nişte papagali

"Oficialii clujeni pentru mine sunt nişte papagali, cu care n-am ce să vorbesc. Doi comunişti, doi ţărani, unul ţăran şi unul comunist. Şi eu sunt ţăran, recunosc că sunt oier, dar m-am mai emancipat şi eu. Ce mă întrebaţi de toţi fraierii? Sunt doi fraieri despre care n-am ce să vorbesc. Sunt prea proşti pentru mine Mureşan şi Paszkany, ce să vorbesc cu ei? Nişte fraieri! Nişte papagali care nici nu ştiu să se îmbrace. Şi când eram oier mă îmbrăcam superelegant. Prima dată trebuie să îşi cumpere haine, după aia să facă fotbal, ce naiba", a spus Becali.

Gigi Becali a menţionat că în meciul cu CFR Cluj din etapa a XXI-a a Ligii I nu se joacă titlul. "Se joacă pentru noi campionatul, noi dacă învingem mai avem şanse, dacă facem un egal e mai mică şansa, dacă pierdem, trebuie să ne luăm adio. Dacă CFR s-ar descurca mai bine decât Steaua în Liga Campionilor? Aici nu e pe ce cred eu, ce spun ei sau ce vor alţii, ci a fost pe demonstraţie, s-a văzut cu Famagusta. Am văzut, e clar. Asta e, se descurcă, nu se descurcă, dacă iau campionatul intră în Liga Campionilor, ce contează dacă nu se descurcă? Schimbăm regulile, o băgăm pe Steaua direct în Ligă pentru că face faţă?", a spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici