Becali: Olăroiu vine să mă consilieze, nu să antreneze Steaua

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, că tehnicianul echipei saudite Al-Hilal, Cosmin Olăroiu, a venit în România ca să îl consilieze, nu pentru a antrena formaţia din Bulevardul Ghencea.

11 afișări
Imaginea articolului Becali: Olăroiu vine să mă consilieze, nu să antreneze Steaua

Becali: Olăroiu vine să mă consilieze, nu să antreneze Steaua (Imagine: Mediafax Foto)

"Azi o să iau o decizie. Pe mine nu prea poate să mă refuze cineva. Nu e problemă de clauză de reziliere de 1-2 milioane, mai negociem, mai stăm.. Olăroiu a venit în ţară. E prieten cu mine, am fost patronul lui, a venit să mă viziteze. Nu e mai aproape de Steaua, mai are un an contract, clauza de reziliere de 1-2 milioane, o să vedem, o să mă sfătuiesc cu el. Cu toţi antrenorii care au fost aici am rămas prieten. Nu vedeţi? Protasov aşteaptă un telefon, cu Zenga, Piţurcă, Lăcătuş sunt prieten. Oricând am nevoie îmi sar în ajutor. Olăroiu mi-a zis: «Eşti fratele meu, mă arunc în faţa avionului, vin să te ajut». De aia vine Oli, să mă consilieze, nu să antreneze Steaua. Dacă vine la Steaua să plăteasă el clauza de reziliere, doar el a luat banii ăia. Să-i dea înapoi dacă vrea să vină la Steaua. Dacă vii la Steaua trebuie să mai dai bani tu, nu să primeşti. Orice antrenor ar da zile din viaţă să antreneze un meci din Liga Campionilor. Cine să refuze Steaua?", a spus Becali.

Gigi Becali a făcut referire şi la şansele echipei CFR Cluj în Liga Campionilor, spunând despre clujeni că nu pot învinge în următoarele meciuri.

"Meciul de aseară (n.r. - Girondins Bordeaux - CFR Cluj, scor 1-0) nu e totuna cu ce a fost la noi pe Bernabeu. Acum noi am făcut faţă, ei nici n-au atins mingea, le-a mâncat Bordeaux ficaţii, iar acum vor pierde cu Timişoara. Se poate întâmpla ca ei să piardă toate meciurile din Ligă şi noi să le câştigăm pe toate. Păi Bordeuax îi spulberă aici, îi deznoadă, iar cu Chelsea n-au nicio şansă", a precizat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici