Becali: Pedrazzini mi-a dat veşti bune

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că secundul Massimo Pedrazzini, care a văzut ultimul meci amical al echipei Galatasaray, i-a dat veşti bune.

11 afișări
Imaginea articolului Becali: Pedrazzini mi-a dat veşti bune

Becali: Pedrazzini mi-a dat veşti bune (Imagine: Mediafax Foto)

"A spus că au patru jucători foarte periculoşi, un atacant şi trei mijlocaşi, în rest nu sunt cine ştie ce. Nu pot spune că avem mare valoare peste ei, şi atunci intervine norocul, iar de noroc nu mă pot plânge. Mă bazez pe lucruri simbolice divine. Sfânta Fecioară îmi va ajuta pe data de 13, când jucăm la Istanbul", a declarat Becali.

Antrenorul secund al FC Steaua, Massimo Pedrazzini, care a urmărit ultimul meci amical al adversarei din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, Galatasaray, a declarat, miercuri, la Sport.ro, că "roş-albaştrii" trebuie să facă în tur un bun joc fizic.

"Galatasaray e o echipă puternică, însă în acest moment nu este sută la sută fizic. Au cinci-şase jucători care pot rezolva în orice moment meciul. Din ce am văzut, ritmul lor de joc nu este în mare viteză. Jucătorii cu calitate tehnică mare sunt periculoşi, cum ar fi Hasan Şaş. Trebuie să facem un meci foarte bun din punct de vedere fizic", a spus Pedrazzini, care crede că Steaua stă mai bine cu pregătirea, atuul "roş-albaştrilor" fiind faza defensivă şi disciplina în joc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici