Becali: Pedriel va fi împrumutat la Giresunspor

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, sâmbătă, la Sport.ro, că atacantul Ricardo Pedriel va pleca în Turcia, la Giresunspor, sub formă de împrumut, acolo unde este dorit şi mijlocaşul columbian Dayro Moreno.

25 afișări
Imaginea articolului Becali: Pedriel va fi împrumutat la Giresunspor

Becali: Pedriel va fi împrumutat la Giresunspor (Imagine: Mediafax Foto)

"Strategia noastră e să luăm jucători împrumut un an, cu opţiune de cumpărare, nu să îi luăm pe nu ştiu câţi ani şi să nu mai putem scăpa de ei. La fel cei la care vrem să renunţăm, încercăm să luăm cât putem, plus că scăpăm de plata salariului. Pedriel pleacă în Turcia sub formă de împrumut, 50.000, şi clauză de cumpărare de 300.000. Dayro Moreno nu s-a prezentat nici la echipa a doua. Cei care îl iau pe Pedriel îl vor şi pe Dayro Moreno. Am cerut 200.000 pentru împrumut, şi un milion dacă vor să îl cumpere la anul", a declarat Becali.

Becali a afirmat că nu îl poate obliga pe Tiago să vină la Steaua: "Estrela Amadora ne-a spus că îl poate obliga pe Tiago să vină la Steaua, noi urmând să achităm 225.000 de euro, dar nu îl putem obliga, nu îl putem lua cu forţa".

Gigi Becali a menţionat că nu ar fi dat 800.000 de euro pe Denis Alibec, plecat la Inter.

"Giovanni a zis că e păcat ca Alibec să joace în B, nu mai e păcat, s-a dus la Inter. Nu dădeam 800.000 pe el, prefer să cresc copiii Stelei. Nu o să-i dau lui Sechelariu 500.000 de euro pentru Lovin, mai bine îl ţin la Steaua II", a adăugat Becali.

În ceea ce priveşte stagiul Stelei din Austria, Becali a afirmat că la ultimele două meciuri îl interesează rezultatul: "Am văzut că jucătorii se antrenează cu plăcere, am văzut un Surdu şi un Szekely revitalizaţi. Important e că atmosfera este bună în acest moment. Nu mă tem de Ujpest trebuie să-i luăm în serios. Ultimele două meciuri amicale mă interesează ca rezultat, sunt cu echipe mai bune, e mai relevant acum".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici