Becali: Petre Marin a fost citat la DNA

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, urmărit penal pentru fapte de corupţie, a declarat, luni, la Sport.ro, că fundaşul stelist Petre Marin a fost citat la DNA, adăugând că a auzit că şi căpitanul echipei Mirel Rădoi a fost chemat de procurori la audieri.

16 afișări
Imaginea articolului Becali: Petre Marin a fost citat la DNA

Petre Marin (Imagine: Mediafax Foto)

"Îl cheamă pe Petre Marin, m-a sunat băiatul, pentru un dosar din 2006, meciul cu Gloria Bistriţa. Nu mai ştiu cum s-o scoată la capăt procurorii. Toţi jucătorii Bistriţei au fost audiaţi, s-a hotărât neînceperea urmăririi penale şi pentru mine, şi pentru ei. Cu Rădoi n-am vorbit. Ce să caute el acolo?", a declarat Becali.

S-a făcut cerere la procurorul şef pentru înapoierea banilor. E posibil să nu-i dea, s-o facă pe orgoliosul. Ei sunt în culpă, nu eu. Ce proces, habar n-au să facă un rechizitoriu. Înseamnă că ungurii comandă DNA-ul. Vor să distruga mitul Stelei, altfel nu se explică. N-ar merita nici buna ziua, dar o să mă duc, conform legii. Să mă citeze de vreo trei-patru ori şi apoi mă duc. Asta vreau şi eu, să mă aducă cu Poliţia, le adun pe toate, e terorism ce fac ei cu mine, mergem la CEDO”, a spus el.

La 7 mai, în ziua etapei a XXXIV-a, ultima a Ligii I, Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a reţinut, la Cluj-Napoca, cinci persoane care aveau asupra lor 1,7 milioane de euro, bani de la Gigi Becali, care se presupune că urmau să ajungă la jucătorii Universităţii Cluj dacă aceştia ar fi obţinut cel puţin un egal în meciul cu concitadina CFR şi Steaua ar fi devenit campioană.

Printre persoanele duse la DNA Cluj pentru audieri s-au aflat jucătorul Gigel Coman (Universitatea Cluj) şi vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Teia Sponte, dar şi doi bodyguarzi ai lui Gigi Becali.

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a anunţat, vineri, că Gigi Becali, Teia Sponte, preşedintele Universităţii Cluj, Anton Doboş, şi o cunoştinţă a acestuia, Traian Bendorfean, sunt urmăriţi penal pentru fapte de corupţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici