Becali: Piţurcă a semnat ca martor actul de vânzare-cumpărare al unui teren de la Cluj

Gigi Becali a declarat că are un act de vânzare-cumpărare pe un teren din Cluj, datat cu 20 de zile înaintea meciului U Cluj - CFR Cluj, iar printre martori a semnat şi selecţionerul "tricolorilor", Victor Piţurcă.

16 afișări
Imaginea articolului Becali: Piţurcă a semnat ca martor actul de vânzare-cumpărare al unui teren de la Cluj

Becali: Piţurcă a semnat ca martor actul de vânzare-cumpărare al unui teren de la Cluj (Imagine: Mediafax Foto)

"Am aici un contract de vânzare-cumpărare care este semnat la 15 aprilie, deci cu aproximativ 20 de zile înainte de 7 mai, un contract oficial, demonstrez clar că acei bani erau pentru achiziţionarea unui teren. Sunt şi actele terenului aici", a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, finanţatorul Steaua.

Becali a spus că Piţurcă a semnat ca martor respectivul act: "Am un antecontract, sub semnătură privată, tot pe 15 aprilie, semnat de domnul Volcinschi şi de domnul Victor Piţurcă, selecţionerul echipei naţionale. Cred că prezintă garanţie... Tot pe 15 aprilie. Victor Piţurcă semnează ca martor la vânzarea terenului. Şi Domnul Volcinshi, din Cluj, care este martor, şi dacă nu era domnul Volcinshi nu mai era Morar (Daniel Morar - Şeful Direcţiei Naţionale Anticorupţie) acum, nici nu ştia nimeni de el".

Victor Piţurcă nu a putut fi contactat pentru a confirma afirmaţiile finanţatorului stelist.

Gigi Becali a anunţat că va oferi o primă de 5,5 milioane pentru jucătorii echipei naţionale a României dacă vor câştiga Campionatul European din această vară şi apteaptă să vadă dacă DNA va ancheta oferta sa.

Finanţatorul stelist a precizat că selecţionerul Victor Piţurcă şi preşedintele FRF, Mircea Sandu, au fost de acord cu premierea "tricolorilor".

Gigi Becali crede că acţiunile procurorilor DNA reprezintă "terorism de stat".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici