Becali: Rada pleacă la Murcia pentru un milion de euro plus un jucător

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri seară, la Sport.ro, că, foarte probabil, fundaşul Ionuţ Rada va fi transferat la gruparea spaniolă de ligă secundă Real Murcia, pentru un milion de euro plus un mijocaş ofensiv.

9 afișări
Imaginea articolului Becali: Rada pleacă la Murcia pentru un milion de euro plus un jucător

Becali: Rada pleacă la Murcia pentru un milion de euro plus un jucător (Imagine: Mediafax Foto)

"Cred că în două-trei zile Rada va pleca la Murcia. Azi am primit oferta, vor plăti toţi banii odată, un milion de euro, plus un mijlocaş ofensiv, care sper să ne ajute (n.r. - acesta ar putea fi suedezul Henrik Goitom, aşa cum a anunţat presa spaniolă). Nu-mi scot banii pe el, dar asta e. Şi gata, nu mai luăm pe nimeni", a spus Becali.

Gigi Becali a precizat că nu este supărat după înfrângerea cu 3-0 în faţa echipei Red Bull Salzburg. "Prima repriză mi-a plăcut. Lăcătuş a vrut să testeze jucătorii, important e că am văzut un jucător, Szekely, care va fi titular cu siguranţă. Mă bucură şi revenirea lui Dayro Moreno, e un câştig. Se vede valoarea lui Szekely. Mă aşteptam mai mult de la Stancu, m-a dezamăgit acum, dar vreau să-l văd altfel în meciurile următoare. Cred că îşi va reveni. Nu uitaţi, trebuie să revină Rădoi, Emeghara, Ovidiu Petre şi Arthuro", a spus el.

Becali a menţionat că nu înţelege de ce toată lumea îl regretă atât de mult pe Nicolae Dică. "Nu mă doare despărţirea de Dică. Nu suma de două milioane era importantă, voiam să plece ca să schimbăm jocul, mai combinativ, mai în viteză, iar cu Dică în teren nu se putea. Iar pe Dică nu-l puteai ţii pe bancă. Îi mulţumesc pentru ce a făcut, dar credeţi că e de neînlocuit? Îl văd pe Dayro Moreno jucătorul de creaţie, un singur jucător poate schimba jocul. Lăcătuş trebuie să joace cu cei mai valoroşi, vreau joc mai combinativ, mai spectaculos. Mizez pe jucători români, străinii valoroşi joacă afară", a spus Gigi Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici