Becali: Rădoi nu mai pleacă nicăieri, rămâne la Steaua

Finanţatorul clubului FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, că nu îl mai lasă pe fundaşul Mirel Rădoi să se transfere la vreo altă echipă, după ce presa italiană a scris despre interesul formaţiei la care evoluează şi românul Adrian Mutu, AC Fiorentina, pentru căpitanul stelist.

34 afișări
Imaginea articolului Becali: Rădoi nu mai pleacă nicăieri, rămâne la Steaua

Becali: Rădoi nu mai pleacă nicăieri, rămâne la Steaua (Imagine: Mediafax Foto)

"Unde să mai plece Rădoi? Nu mai pleacă nicăieri. Rădoi rămâne la Steaua şi va juca în Liga Campionilor", a precizat Becali.

În ultima vreme s-a vorbit şi despre un transfer al jucătorului român la Internazionale Milano, echipă la care evoluează şi căpitanul naţionalei, Cristian Chivu, dar antrenorul Jose Mourinho şi oficialii clubului au dezminţit acest lucru. Presa italiană de vineri a avansat ideea că fundaşul stelist este dorit de gruparea la care este legitimit Adrian Mutu, AC Fiorentina.

Pe de altă parte, finanţatorul grupării "roş-albastre" a anunţat că, în cazul în care Steaua se califică în grupele Ligii Campionilor, fiecare jucător va primi 150.000 de euro. În turul al treilea preliminar al celei mai importante competiţii intercluburi, echipa din Ghencea întâlneşte formaţia turcă Galatasaray, prima manşă având loc la Istanbul, în 13 august. "Nu mă tem de Galatasaray, mă bucur că nu joacă bine", a spus Gigi Becali, cu referire la faptul că echipa antrenată de Michael Skibbe a înscris doar patru goluri şi nu a obţinut nicio victorie în ultimele şase meciuri amicale din această vară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici