Becali: Rădoi se alintă, nu pleacă de la Steaua

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că nu îi va permite căpitanului Mirel Rădoi să plece de la echipa sa, adăugând că acesta se alintă când spune că vrea să părăsească gruparea din Bulevardul Ghencea.

11 afișări
Imaginea articolului Becali: Rădoi se alintă, nu pleacă de la Steaua

Becali: Rădoi se alintă, nu pleacă de la Steaua

"Se alintă şi el. Şi dacă a stat până acum, mai stă încă cinci ani, încă zece, ce, face după cum vrea el? Vrea o echipă puternică pentru că e orgolios şi nu-i place să piardă. Îi voi face o echipă care va câştiga în permanenţă şi n-o să mai vrea să plece din Ghencea. Dar nu e după el, ce, face ce vrea el? De ce nu-l las să plece într-un campionat puternic? Pentru că nu vreau, vreau să joace într-un campionat slab. Nu mă gândesc la el, mă gândesc la mine", a spus Becali, râzând.

Căpitanul echipei Steaua, Mirel Rădoi, a declarat, duminică, după meciul cu Dinamo, pierdut cu scorul de 1-2, că este hotărât ca, după opt ani petrecuţi la gruparea din Bulevardul Ghencea, să "o ia pe alte drumuri", subliniind că este dezamăgit de "ce se întâmplă în fotbalul românesc".

Gigi Becali speră ca U Cluj să o încurce pe CFR miercuri, în ultima etapă a campionatului, şi "să se îmbogăţească".

"Am fost trist, dacă aş fi trist încontinuu, unde aş ajunge? De ce să fiu trist, că sunt pe locul doi şi pot să joc iar în Liga Campionilor? Bineînţeles, e o dezamăgire. Nu m-am resemnat. Până acum a făcut numai Dumnezeu, şi dacă mi-a dat acum o palmă, e posibil să îmi dea miercuri şi o mângâiere, ca să ne arate că n-avem noi putere. Dacă era nevoie de victorie, era mai greu, dar e nevoie de un egal la Cluj. Nu se pregăteşte CFR cu şampanie, staţi liniştiţi, că ei ştiu ce rivalitate e. U Cluj pasează foarte bine şi, la tot ghinionul pe care l-au avut, poate au şi ei noroc, săracii, acum, să se îmbogăţească", a spus Becali.

Becali a menţionat că este posibil ca CFR Cluj să facă faţă în Liga Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici