Becali: Rusescu şi-a câştigat locul în echipă, Mihai Costea parcă se teme de meciurile mari

Finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat, după meciul pierdut cu Schalke 04, în grupa J a Ligii Europa, că atacantul Raul Rusescu şi-a câştigat locul în echipă, în timp ce în cazul lui Mihai Costea a apreciat că acesta parcă se teme în meciurile mari.

221 afișări
Imaginea articolului Becali: Rusescu şi-a câştigat locul în echipă, Mihai Costea parcă se teme de meciurile mari

Gigi Becali (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Am făcut un joc emotiv, cu multă dăruire, dar şi cu emoţie şi teamă. Noi avem jucători care puteau avea mai mult curaj. Dar dacă nu ai atacanţi, n-ai ce face. Eu am pus mare bază în Mihai Costea, dar parcă îi e frică în meciurile astea mari. Dacă nu îşi învinge teama, nu va ajunge fotbalist. Trebuie să vorbesc cu el. E viaţa lui şi el ştie ce trebuie să facă. Dacă nu va înţelege că fotbalul necesită sacrificii, e problema lui. Rusescu a confirmat, şi-a câştigat locul în echipă. N-am ce să-i spun. Va fi probabil titular. Probabil o să aduc doi atacanţi. Nu pot să stau în Mihai Costea. Aştept să crească", a afirmat Gigi Becali la GSP TV.

El a apreciat că Steaua ar fi putut scoate o remiză în meciul pierdut cu Schalke 04, scor 1-2, dacă avea puţin noroc.

"Am sperat, dar era clar că va ceda apărarea după ce am văzut începutul de meci. După 11 cornere în care nu au putut să ne dea gol, au executat scurt şi ne-au dezechilibrat. Cu puţin noroc, putea fi scos un egal. Echipa a avut atitudine, iar pe faza de apărare s-a stat foarte bine în teren. Era mai important rezultatul de la Larnaka. Schalke era condamnată să câştige şi acum nu ştiu dacă vor mai avea aceeaşi atitudine şi cu Maccabi. Dacă noi câştigăm şi ei trebuie să câştige. Toate cele trei echipe au şanse de calificare acum. Între noi şi AEK se joacă acum calificarea. Schalke e foarte puternică şi nu cred că Maccabi poate face o surpriză", a adăugat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici