Becali: S-a implicat şi preşedintele Băsescu pentru ca Steaua să revină în Ghencea. CSA Steaua infirmă informaţiile

CSA Steaua infirmă într-un comunicat speculaţiile lui Gigi Becali cum că ar exista vreun ordin din partea preşedintelui României, Traian Băsescu, privind revenirea echipei de fotbal pe stadionul din Ghencea.

206 afișări
Imaginea articolului Becali: S-a implicat şi preşedintele Băsescu pentru ca Steaua să revină în Ghencea. CSA Steaua infirmă informaţiile

Becali: S-a implicat şi preşedintele Băsescu pentru ca Steaua să revină în Ghencea. CSA Steaua infirmă informaţiile (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"CSA Steaua nu confirmă speculaţiile domnului Becali. Nu există vreun ordin din partea preşedintelui României privind revenirea echipei de fotbal Steaua pe stadionul din Ghencea. După cum am anunţat în numeroase rânduri, CSA Steaua nu respinge colaborarea cu SC FC Steaua Bucureşti SA, echipa de fotbal fiind aşteptată să revină şi să joace pe acest stadion, în condiţiile legii. Terenul de fotbal este pregătit să găzduiască meciuri de fotbal chiar începând de săptămâna viitoare. Stadionul din Ghencea, aflat în proprietatea publică a statului şi administrarea Clubului Sportiv al Armatei Steaua, a fost, încă de la darea sa în folosinţă, în anul 1974, gazda clubului Steaua Bucureşti şi a echipei sale de fotbal. Ne exprimăm în continuare speranţa că S.C. FC Steaua Bucureşti S.A. va găsi soluţii pentru achitarea datoriilor pe care le înregistrează faţă de statul român, astfel încât Steaua să joace din nou, acasă", se prezizează în comunicatul Clubului Sportiv al Armatei "Steaua".

Finanţatorul stelist Gigi Becali afirmase, într-o emisiune televizată, că preşedintele Băsescu s-a implicat în revenirea Stelei în Ghencea. "S-a implicat şi preşedintele Băsescu pentru ca noi să revenim în Ghencea! S-a interesat în ultimele zile de situaţia stadionului şi am înţeles că vrea să revenim acolo până la meciul cu Rapid. M-a sunat cineva şi aşa mi-a zis, că a ţinut neapărat să se joace derby-ul în Ghencea", a spus Becali la sport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici