Becali: Să vedem cum se înţeleg Mititelu şi Piţurcă, să nu-i trimită şi lui un sms cu "incompatibil"

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, că tehnicianul Victor Piţurcă ar trebui să fie atent să nu primească şi el un sms din partea finanţatorului grupării Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, cu textul "incompatibil cu echipa", ca şi predecesorul său, Aurel Ţicleanu.

25 afișări
Imaginea articolului Becali: Să vedem cum se înţeleg Mititelu şi Piţurcă, să nu-i trimită şi lui un sms cu "incompatibil"

Becali: Să vedem cum se înţeleg Mititelu şi Piţurcă, să nu-i trimită şi lui un sms cu "incompatibil" (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"O să vedem cum se va înţelege cu Mititelu. Să nu-i trimită şi lui un sms. Să nu-i dea un sms din ăla cu «incompatibil»", a spus Becali.

Gigi Becali este încântat de posibila venire la Universitatea Craiova a lui Victor Piţurcă şi se arată încrezător că în returul Ligii I Steaua va învinge din nou gruparea "alb-albastră". "Pentru Steaua e bine. Piţurcă e un antrenor care va întări Craiova şi se va bate cu candidatele Stelei. Noi am jucat cu ei, le-am luat trei puncte. Şi, în retur, îi dăm şi lui o tocană", a mai spus Becali.

Antrenorul Victor Piţurcă şi finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, au discutat până în zori, în noaptea de miercuri spre joi, detaliile unui eventual contract, potrivit unor surse, înţelegerea dintre cele două părţi fiind aproape parafată. Fostul manager stelist şi finanţatorul Universităţii Craiova se vor mai întâlni o dată, joi, la prânz.

Victor Piţurcă a pregătit echipa Steaua în primele trei etape ale Ligii I, părăsind formaţia în urma unor neînţelegeri cu patronul Gigi Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici