Becali: Şefa Baroului Cluj mi-a spus că nu am nicio şansă să câştig procesul de la Cluj

Finanţatorul grupării Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, că decanul Baroului Cluj i-a spus că nu are nicio şansă să câştige procesul în care se judecă ridicarea sechestrului de pe banii din dosarul "Valiza".

106 afișări
Imaginea articolului Becali: Şefa Baroului Cluj mi-a spus că nu am nicio şansă să câştig procesul de la Cluj

Becali: Şefa Baroului Cluj mi-a spus că nu am nicio şansă să câştig procesul de la Cluj

Curtea de Apel Cluj urmează să se pronunţe în procesul în care Gigi Becali cere recuperarea banilor confiscaţi în dosarul "Valiza", după ce judecătorii bucureşteni au admis cererea în acest sens formulată de acuzare.

"Am informaţii, mi-a zis şefa baroului de la Cluj, am vrut să o angajez avocată. Mi-a zis de la început că tatăl ei a construit stadionul celor de la CFR Cluj, ca să ştiu cine e: «Asta e o prostie şi un circ. Premierea nu are cum să fie numită corupţie niciodată. Dacă laşi dosarul la Cluj, nu vei avea însă nicio şansă». Eu i-am zis că nu vreau angajat, vreau apărător din oficiu. La prima instanţă sunt curios cum poate motiva un judecător că premierea este mită şi corupţie. La care ea mi-a zis: «Domnule Becali, nu îi puneţi la încercare. Nu vă jucaţi. La Cluj nu veţi avea nicio şansă în primul rând. Şi în al doilea rând, judecătorul nici nu motivează, copiază rechizitoriul şi cu asta basta. Nu răspunde nimănui. La Cluj nu veţi avea nicio şansă»", a susţinut Becali.

Gigi Becali consideră că nu a comis nicio infracţiune după ce a analizat stenogramele prezentate de DNA.

Decanul Baroului Cluj, Stanca Ghidro, a declarat, pentru MEDIAFAX că l-a sfătuit pe Becali să ceară strămutarea procesului, pentru că la Cluj are şanse mai puţine.

"L-am sfătuit pe domnul Becali să ceară strămutarea procesului pentru că la Cluj are şanse mai puţine. Întotdeauna influenţele la locul săvârşirii faptei sunt mai mari. La fel, când interesul mass-media este foarte mare, este mai bine ca procesul să se judece în altă parte", a spus decanul Baroului Cluj, Stanca Ghidro.

Stanca Ghidro a declarat că nu s-a decis încă dacă va intra ca avocat al lui George Becali în acest dosar.

Citeşte şi:

Gigi Becali, deferit justiţiei în dosarul "Valiza"

Gigi Becali şi alte trei persoane, urmărite penal de DNA

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici