Becali speră încă la primăvara europeană şi la titlu

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, sâmbătă, după meciul câştigat, cu scorul de 1-0, în faţa formaţiei Dinamo, că echipa pregătită de Marius Lăcătuş poate încă obţine calificarea în primăvara europeană şi poate spera şi la titlul naţional.

2 afișări
Imaginea articolului Becali speră încă la primăvara europeană şi la titlu

Becali speră încă la primăvara europeană şi la titlu, după victoria cu Dinamo

"Eu l-am bătut pe Borcea? Eu sunt fericit că a câştigat Steaua şi este un pas înainte. Începe echipa să capete încredere, avem meci cu Slavia (n.r. - în etapa a V-a a Ligii Campionilor), poate ne calificăm şi în primăvara europeană. Acum că s-a încurcat şi CFR (n.r. - CFR a remizat, 1-1, cu Gloria Bistriţa), sperăm şi la titlu", a spus Becali.

Întrebat dacă s-a împăcat cu suporterii după acest rezultat, Becali a spus: "Nu eram eu certat cu suporterii, dacă echipa are rezultate, te împaci cu ei, nu are rezultate, iar te cerţi".

Gigi Becali a menţionat că, după meci, a mers în loja ocupată de oficialii grupării Dinamo. "Cristi (n.r - Cristi Borcea) este un superbăiat. Te încearcă două sentimente: să-l iei la mişto şi unul de milă. Am făcut glume cu Borcea, cu Turcu, prietenul meu. Când i-am pus mâna pe frunte lui Cristi, avea temperatură", a spus Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici