Becali spune că este aproape finalizată înţelegerea ca Steaua să revină în Ghencea

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, marţi, la Sport.ro, că gruparea sa este aproape de a ajunge la o înţelegere cu MApN prin care formaţia antrenată de Ilie Stan să revină să evolueze în meciurile de teren propriu pe arena din Bulevardul Ghencea.

147 afișări
Imaginea articolului Becali spune că este aproape finalizată înţelegerea ca Steaua să revină în Ghencea

Becali spune că este aproape finalizată înţelegerea ca Steaua să revină în Ghencea (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax foto)

Întrebat dacă este rezolvată problema cu Stadionul Steaua, Becali a răspuns: "Cred că da. Nu vă pot da mai multe detalii. Argăseală şi cu Teia Sponte, ei negociază, ei fac, că eu trebuie să vorbesc direct cu ministrul Gabi Oprea, că eu sunt europarlamentar. Aşa că ei vorbesc la nivelul lor. Dacă nu se realizează mergem imediat la Buzău, n-avem noi stadion la Buzău? Caz de forţă majoră, o demonstrăm! Ne-a promis, avem acte, că am negociat, nu ne-a convenit ce am negociat şi gata! Şi cu o zi înainte putem să anunţăm liga. Noi am luat licenţierea pe stadionul de la Buzău."

Primul meci pe care Steaua ar urma să-l dispute pe Stadionul Steaua ar fi cel cu Astra, programat duminică de la ora 20.30.

Becali a precizat că doreşte să-i propună mijlocaşului Eric Bicfalvi prelungirea contractului cu Steaua, scadent în această vară. "În timpul meciului (n.r - cu U Cluj de duminică) era Horoba lângă mine. Şi mi-a spus: «Băi, Gigi, dacă câştigi astăzi, îmi dai banii în avans?» Că mai avem să-i dăm 300.000 pentru Pârvulescu. «Îţi dau şi ţie banii, şi îi prelungesc şi lui Bicfalvi contractul». Apoi în aeroport i-am zis lui Vali: «Bă, Vali, am promis în timpul meciului - nu lui, aşa imaginar - că îi prelungesc contractul lui Bicfalvi. Dacă vrea, îi prelungim, dacă nu, să fie sănătos!». Eu mă ţin de cuvânt ce am promis în timpul meciului. Să-şi aleagă ce-i mai bine pentru el. Dacă nu găseşte în altă parte, rămâne la noi", a spus finanţatorul stelist.

Referindu-se la presiunea pe care o pune pe echipa sa înaintea meciurilor, Becali crede că nu e suficientă: "Am luat lecţii de la Dan Petrescu... Nu în presiune trebuie ţinuţi jucătorii din România, ci în presiune şi stres.

Cu 3-4 zile înainte de meci, trebuie ţinuţi şi în stres, şi în presiune. Când Steaua câştigă, eu plutesc de fericire."

Gigi Becali a mai adăugat că atacantul muntenegrean Stefan Nikolici va fi reprimit la echipă, după actele de indisciplină comise, dar va fi amendat. Totodată, patronul Stelei i-a lăudat pe Rusescu, Chipciu şi Chiricheş, afirmând despre ultimii doi că au "clasă mondială". Becali a mai dezvăluit una dintre intenţiile tactice ale antrenorului Ilie Stan, aceea de a-l folosi pe Cristian Tănase "al doilea vârf".

"Rusescu, pe care eu acum 5-6 luni era să-l dau, este cel mai bun atacant la noi. Bine că mi-a deschis Dumnezeu mintea şi am văzut! Nikolici revine la echipă şi o să ia o amendă. Cel mai important lucru este că i-am luat pe Chipciu şi Chiricheş la Steaua. Ăştia sunt de clasă mondială. Nu se pune problema să-i dau drumul lui Gardoş. Ăsta va fi cuplul de fundaşi centrali al Stelei, Gardoş cu Chiricheş. Mi-a spus Ilie că ar vrea să-l joace pe Tănase al doilea vârf", a conchis Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici