Becali spune că i s-a făcut milă de jucători şi le va achita primele restante

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că i s-a făcut milă de jucătorii săi, mai ales după ce aceştia au învins pe Farul în campionat, şi le va achita toate primele restante.

1 afișare
Imaginea articolului Becali spune că i s-a făcut milă de jucători şi le va achita primele restante

Becali spune că i s-a făcut milă de jucători şi le va achita primele restante

"Am îngheţat primele pentru că n-au avut performanţă, rezultate, le-am zis să se ducă la bănci să împrumute. Le dau însă bani acum de sărbători, i-am ţinut şi eu aşa, că nu le dau, că nu cutare, dar m-am întâlnit cu ei, mi s-a făcut milă de ei şi o să le dau toate primele din urmă. Mi-au zis: «Atât am putut, noi am muncit!». Le-am spus că dacă bat pe Farul le dau toate primele. Au bătut, aşa că le dau banii. N-am făcut socoteala, dar probabil au câte 20.000-30.000 de euro...", a spus Becali.

După seria de rezultate negative din campionat şi Liga Campionilor, Becali a anunţat că nu le va mai da niciun ban jucătorilor şi că unii dintre ei au cerut documente de la club pentru a putea face împrumuturi la bănci.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), formaţia Farul Constanţa, într-un meci din etapa a XIX-a a Ligii I, ultima disputată în 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici