Becali spune că Steaua i-a legitimat şi pe Bourceanu şi Nikolici

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, într-o emisiune televizată, că jucătorii Alex Bourceanu, Mihai Costea şi Stefan Nikolici au fost legitimaţi la LPF, menţionând, totodată, că în transferul lui Andrei Prepeliţă au intervenit unele probleme.

50 afișări
Imaginea articolului Becali spune că Steaua i-a legitimat şi pe Bourceanu şi Nikolici

Gigi Becali (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"I-a făcut pe Mihai Costea, Bourceanu şi pe Nikolici. Pe Bourceanu l-am luat pentru evoluţia sa din meciul cu Bosnia", a spus Becali la Fanatik Show.

Referitor la mijlocaşul Andrei Prepeliţă, Becali a precizat că acesta cere aproximativ 200.000 de euro în plus pentru a semna cu Steaua. "Prepeliţă nu mai vrea condiţiile alea, treaba lui, vrea mai mulţi bani. Vrea în plus 200.000 la tot contractul şi nu mai vrea contract pe cinci ani, ci pe trei ani. Pe Prepeliţă mi-au spus Iordănescu şi Hagi să-l iau. Eu fac ceea ce spun ei, pentru că zic ei că sunt specialişti. Probabil că o să-i dau şi 200.000 de euro în plus", a spus Becali.

Oficialul stelist a mai menţionat că i-a cerut permisiunea finanţatorului Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, pentru a-i transfera pe Mihai Costea şi Prepeliţă şi va face acest lucru şi în ceea ce-l priveşte pe Florin Costea.

Referitor la posibila evoluţie a echipei Steaua pe Arena Naţională, Becali a declarat că ar fi dispus să plătească 20.000-30.000 de euro pe meci pentru a închiria arena, dar că suma de 50.000 de euro ar fi prea mare. Gigi Becali a adăugat că va participa şi va câştiga licitaţia pentru desemnarea unui administrator al Arenei Naţionale. "Vom participa la licitaţia de administrare şi o voi câştiga eu. Ce societate din România ştie să administreze un stadion mai bine decât un club de fotbal. Licitaţia se va câştiga pe corecte", a spus oficialul stelist.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri după-amiază, că a plătit, într-un cont al ANAF, suma de transfer pentru Alex Bourceanu care va putea evolua, alături de Stefan Nikolici şi Mihai Costea, în partida din etapa a II-a a Ligii I, cu CS Mioveni. "Bourceanu a semnat cu Steaua şi îl face acum. Am plătit banii în contul ANAF-ului. ANAF-ul de la Timişoara trebuie să dea hârtia acum şi o să poată juca etapa asta. Pe Nikolici l-am făcut, şi pe Mihai Costea", a spus Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici