Becali: Steaua e ca o femeie frumoasă, dar fără păr

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, la Sport.ro, că echipa sa nu este una echilibrată şi poate fi comparată cu o femeie frumoasă, dar fără păr.

33 afișări
Imaginea articolului Becali: Steaua e ca o femeie frumoasă, dar fără păr

Becali: Steaua e ca o femeie frumoasă, dar fără păr (Imagine: Mediafax Foto)

"Am jucat mai bine afară, în Liga Campionilor, echipa se mobilizeaza mai bine. Steaua nu e o echipă constantă, nu e echilibrată bine, are jucători de valoare pe ici, pe colo. O echipă care nu are atacanţi nu e echilibrată. E ca un om cu faţa frumoasă, dar are chelie. Poate să fie cât de frumos, dar n-are păr. Steaua are siluetă, corp frumos, dar degeaba, e ca un bărbat puternic cu chelie, sau ca o femeie, un manechin, dar chelioasă. Steaua e chelioasă la ora asta. Acum lăsăm să crească părul Stelei, nu facem implant. E urât omul fără păr", a spus Becali.

Oficialul stelist a afirmat că echipa sa poate să învingă formaţia Olympique Lyon, iar eliminarea din Cupa României a uşurat misiunea "roş-albaştrilor" din acest sezon. "Am o siguranţă ca niciodată că vom învinge. Sunt foarte fericit de eliminarea din Cupă, am rămas pe două fronturi. Nici măcar rezervele nu au jucat atunci, nu puteam să ducem şi Cupa. Am presimţirea că va fi bine cu Olympique Lyon şi dacă nu, care e problema. Obiectivul a fost accederea în grupe, ce vine în plus e binevenit. Ar fi de vis să intrăm în primăvara europeană", a adăugat Becali.

Meciul Steaua - Olympique Lyon, din etapa a treia a grupei F a Ligii Campionilor, se va disputa marţi, de la ora 21.45, pe stadionul din Bulevardul Ghencea şi va fi transmis de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici