Becali: Steaua va renunţa la jucătorii străini, cu excepţia celor care au caracter

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat că nu va mai păstra decât trei dintre jucătorii străini ai echipei, pe bulgarul Valentin Iliev, pe sârbul Novak Martinovici şi pe brazilianul Tatu, la ceilalţi urmând să renunţe în curând, deoarece fotbaliştii din străinătate cer bani mulţi şi fac "figuri".

116 afișări
Imaginea articolului Becali: Steaua va renunţa la jucătorii străini, cu excepţia celor care au caracter

Gigi Becali (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto0

"Ilie Stan mi-a zis că nu ar mai vrea străini. Şi cred că are dreptate. Cei mai mulţi bani şi cele mai multe figuri. Lasă că scăpăm acum de ei, cât de curând, în vară. Pe Iliev îl ţin. Şi pe Martinovici. Iliev şi Martinovici au cel mai mult caracter. Şi Tatu. Tatu dacă ar face figuri nu m-ar supăra pentru că are clasă de fotbalist", a spus patronul Stelei.

În lotul Stelei mai sunt fundaşul portughez Geraldo Alves, atacantul muntenegrean Stefan Nikolici, mijlocaşul argentinian Pablo Brandan şi atacantul brazilian Gabriel Machado.

Becali, care va însoţi echipa în Olanda, a precizat că în formaţia de start a meciului retur cu Twente Enschede vor fi făcute trei schimbări faţă de partida de la Bucureşti. El a menţionat că l-ar schimba pe portarul Ciprian Tătăruşanu, pe care îl consideră vinovat pentru golul primit în meciul tur din Liga Europa, cu Răzvan Stanca.

Întrebat la Digi Sport 1 dacă este adevărat că nu mai vrea străini în echipă, antrenorul Ilie Stan a răspuns: "Pe domnul Gigi Becali nu l-a schimbat nimeni, nici eu nu o să-l schimb. Dar eu îl apreciez pentru efortul pe care îl face. Nu este treaba mea ce declară patronul."

Stan a precizat că în echipa pentru returul din Olanda vor fi mai mult de trei schimbări, dar a menţionat că portarul Tătăruşanu va fi pe teren. Antrenorul a recunoscut faptul că el şi staful său nu au mai fost plătiţi din noiembrie, dar a primit promisiuni din partea patronului că această problemă se va rezolva.

"Cei din staful tehnic sunt nemulţumiţi şi ei pentru că au rate la bănci, muncim... Din asta trăim. La câte probleme avem, să fie o zi de salariu şi la noi ca să ne liniştim familiile şi să venim tot timpul la serviciu cu plăcere. Dar ne-a promis că se va rezolva problema", a afirmat Stan.

Steaua a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia olandeză Twente Enschede, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa, disputată pe Arena Naţională. Returul va avea loc joi, de la ora 20.00, la Enschede.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici