Becali: Stoichiţă va rămâne până la finalul campionatului, Bergodi nu va antrena aici

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, într-o conferinţă Becali: Stoichiţă va rămâne până la finalul campionatului, Bergodi nu va antrena aicide presă, că antrenorul Mihai Stoichiţă îşi va păstra postul cel puţin până la finalul sezonului, iar tehnicienii Cristiano Bergodi şi Ilie Dumitrescu nu vor pregăti gruparea "roş-albastră".

28 afișări
Imaginea articolului Becali: Stoichiţă va rămâne până la finalul campionatului, Bergodi nu va antrena aici

Becali: Stoichiţă va rămâne până la finalul campionatului, Bergodi nu va antrena aici (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Nu am vorbit cu Stoichiţă după meciul de la Târgu Jiu, scaunul lui nu este ameninţat. El va termina returul. Stoichiţă să facă ce vrea, doar să ia campionatul. Eu cred că o să-l ia. Le-am transmis prin Vali Argăseală să facă ce vor", a spus Becali.

El a precizat că fostul antrenor stelist, Cristiano Bergodi, nu va mai antrena niciodată pe Steaua, în timp ce cu fostul internaţional Ilie Dumitrescu nu poate colabora.

"Nu are nicio legătură Bergodi, pentru că nu va mai veni niciodată la Steaua. Ilie Dumitrescu nu poate să lucreze cu mine, pentru că lui îi place să lucreze mai mult la televizor, comentator. Şi ar fi păcat să îl iau de la televiziune, unde comentează foarte frumos. Niciodată nu m-am gândit la el ca antrenor. Într-adevăr, l-am rugat acum o lună, când cei de la Alba Iulia îl doreau pe Panduru. I-am spus lui Ilie Dumitrescu de cei de la Alba Iulia. În primul rând el a zis că nu poate lucra cu mine şi nici eu cu el, e un extraordinar cunoscător de fotbal, ştie foarte bine să comenteze la televizor, este cel mai bun antrenor, părerea mea, dar atâta tot", a adăugat Becali.

Finanţatorul stelist nu va accepta niciodată ca jucătorii să-i spună ce antrenor îşi doresc la echipă.

"Voi credeţi că la Steaua e sat fără câini. Mă credeţi atât de tâmpit încât să le permit angajaţilor mei să-mi impună conducătorii. Unde Becali dă banii şi unde conduce Becali?! E posibil ca jucătorii să îl vrea pe Bergodi, dar la ei acasă, nu la mine acasă. Imediat pleacă la echipa a doua. Acum fotbalistul e angajat la o societate comercială", a subliniat Becali, care a menţionat că de acum încolo va fi relaxat la meciurile Stelei, indiferent de rezultatul din teren.

Gigi Becali a afirmat că nu şi-a revenit încă după jocul slab prestat de Steaua în meciul de la Târgu Jiu.

"Deci, deci, deci, deci vă jur. Uneori spun ceva la cald, iar după trei zile revin şi spun lucruri logice. Acum vă spun acelaşi lucru. Nu am nicio logică, nicio gândire, nu ştiu, pentru că aşa ceva nu s-a întâmplat de când sunt în fotbal. Meciul ăla m-a încuiat definitiv. Mă încuiase puţin ăla cu Dinamo şi nu mai ştiu nici ce să vorbesc. La final voi lua nişte măsuri, o curăţenie, vom vedea, vom aduce trei-cinci jucători. Cu siguranţă nu voi lăsa lucrurile aşa. După terminarea anului competiţional o să trag linie, o să convoc cinci-şase specialişti prieteni şi o să-i întreb ce trebuie să fac. Sunt câteva lucruri pe care ştiu că trebuie să le curăţ", a menţionat Becali.

Gigi Becali consideră că Pandurii Târgu Jiu putea câştiga partida cu Steaua, disputată, vineri, în etapa a XXIV-a a Ligii I, scor 0-0.

"După şutul lui Bănel din minutul trei, ei nu mai aveau nevoie de portar, trebuiau să bage un atacant ca să ne şi bată. Aşa ceva nu mi-a fost dat să văd. E ceva supranatural, nu ştiu. Dacă Sorin Cârţu era băiat deştept, scotea portarul de la autobază şi punea un şofer de taxi să conducă maşina mai repede, pentru că nu avea nevoie", a spus Becali.

Finanţatorul stelist este de părere că meciul de duminicã, dintre Unirea Urziceni şi Dinamo, scor 4-4, a fost cel mai frumos din acest sezon al Ligii I.

"Urziceni-Dinamo a fost cel mai frumos meci al campionatului. Nu îmi venea să cred. Îl sun pe Cristi (n.r. - Borcea), pe finu'. Îl întreb pe finu', iar el spunea că e blestemat. M-am rugat la Dumnezeu până în minutul 93 să nu pună pe Dinamo în faţă, pe finul, pe Cristi. Pune pe cine vrei, pe CFR, pe Timişoara, dar nu pe Dinamo. Uite că mi-a ascultat rugăciunea Dinamo.. ă.. Dumnezeu. Dacă mai face egal Timişoara şi bate şi Braşovul, înseamnă că trebuie să devin profet al fotbalului. Cristi zicea că e blestemat să nu ajungă el pe locul unu să nu audă imnul Ligii Campionilor. Să conduci cu 4-2 şi să-ţi dea gol Bilaşco în ultima secundă... Moţi dormea lângă Bilaşco. Mie Dumnezeu mi-a dat un punct, dar ei meritau trei pentru că au dat patru goluri", a conchis Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici