Becali: Sunt opt probleme de rezolvat, la Steaua vor veni trei jucători

Finanţatorul grupării Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, după o întâlnire cu antrenorul Mihai Stoichiţă, managerul Basarab Panduru şi preşedintele CA, Valeriu Argăseală, că are o listă cu opt probleme de rezolvat până în 10 ianuarie şi că vor exista trei transferuri la gruparea "roş-albastră".

55 afișări
Imaginea articolului Becali: Sunt opt probleme de rezolvat, la Steaua vor veni trei jucători

Becali: Sunt opt probleme de rezolvat, la Steaua vor veni trei jucători (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt opt probleme de rezolvat. Opt probleme pe care trebuie să le rezolv eu în marea majoritate a lor. Sunt şi jucători de transferat şi jucători de dat. Mă bazez pe Stoichiţă şi pe Panduru. Ei mi-au spus, eu am scris şi le-am spus că încerc să le rezolv, eu şi cu Argăseală. Sunt vreo două probleme pe care trebuie să le rezolve şi ei, dar eu trebuie să vin cu «materialul». Sunt şi ceva străini pe listă. Până în 10 ianuarie trebuie să rezolvăm problemele. Cert e că vom lua trei jucători", a spus Becali.

Becali a precizat că atacantul columbian Dayro Moreno a primit o hârtie din partea clubului prin care se poate transfera la o altă echipă în schimbul sumei de 600.000 de euro. De asemenea, oficialul stelist a menţionat că nu îi va prelungi contractul fundaşului Golanski, scadent în vara anului 2010. "Dayro Moreno nu e pe această listă, el nu e una dintre probleme. Nu ştiu ce va fi cu Dayro. I-am dat o hârtie că poate să plece pentru 600.000 de euro. Nu îi vom prelungi contractul lui Golanski. E posibil să mai vină Ogăraru", a afirmat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici