Becali: Sunt sigur că Lăcătuş va pleca, din cauza rezultatelor

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, după înfrângerea din meciul cu Rapid, că este sigur că antrenorul Marius Lăcătuş va renunţa la conducerea tehnică a echipei, la finalul sezonului, din cauza rezultatelor slabe.

12 afișări
Imaginea articolului Becali: Sunt sigur că Lăcătuş va pleca, din cauza rezultatelor

Becali: Sunt sigur că Lăcătuş va pleca, din cauza rezultatelor

"Dacă s-a cerut demisia lui Lăcătuş, care este un simbol, înseamnă că oamenii sunt nemulţumiţi. Nu mă bag, este problema lui ceea ce face. Eu aveam o clauză în contractul lui Marius Lăcătuş, conform căreia ar fi plecat dacă nu prindea podiumul. Până la urmă nu am mai lăsat nicio clauză. Dar eu cred că că el este un om de onoare şi va pleca, nu poţi să stai cu astdel de rezultate", a spus Becali la GspTV.

Finanţatorul s-a arătat nemulţumit de jocul echipei Steaua şi de faptul că fotbalişti din cadrul lotului nu evoluează bine, în ciuda salariilor pe care le plăteşte.

"Noi am întâlnit şi Dinamo, şi Rapid, dar nu am putut să batem, asta spune mult. Azi am atacat pentru că nu au jucat ei, au avut două ocazii şi au dat două goluri. Steaua a ajuns pe locul 7, după ce am învestit vreo 25 de milioane în jucători. Eu nu mai înţeleg nimic, le plătesc salarii de 200-250 de mii şi sunt pe locul 7. Nu mai vreau să mai vorbesc cu jucătorii, i-am spus lui Argăseală că salariile se dau dacă au rezultate, ei acum vor şi prime... Probabil că la unii nu o să le mai dau (n.r. - salariile), pentru că nu avem bani", a mai spus Becali.

Întrebat dacă se simte vinovat pentru situaţia Stelei, Becali a răspuns: "Mă simt vinovat că nu m-am mai implicat la echipă. M-am luat după presă, care a spus că trebuie să las antrenorul să facă echipa. Singurul care joacă este Toja, care se dăruieşte pe teren, poate şi Kapetanos, dar pe el nu am dat bani. Trebuie altă remaniere. Szekely, Pleşan nu mai joacă nimic, eu nu mai înţeleg nimic. Pe Semedo n-ai să-l mai faci fotbalist, poţi să încerci cu Szekely, poate şi-a revenit, dar nu-i poţi folosi pe amândoi pe părţile laterale. Nicoliţă este temelia Stelei".

Finanţatorul Stelei a adăugat că nu mai doreşte să investească bani mulţi la Steaua şi că nu mai doreşte să se implice foarte mult la echipă.

Formaţia Steaua Bucureşti a suferit, vineri, înfrângerea cu numărul 100 pe teren propriu în istoria participării sale în Liga I, la finalul partidei cu Rapid, scor 1-2 (0-0), în etapa a XXXI-a a campionatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici