Becali: Suntem fericiţi, dar era vai de capul lui Tănase dacă nu câştigam

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat după victoria din derbiul de pe Arena Naţională, scor 3-1, că steliştii au "măcelărit-o" pe Dinamo şi că este fericit, însă l-a criticat pe Cristian Tănase, spunând că ar fi fost "vai de capul lui" în cazul unui eşec.

707 afișări
Imaginea articolului Becali: Suntem fericiţi, dar era vai de capul lui Tănase dacă nu câştigam

Becali: Suntem fericiţi, dar era vai de capul lui Tănase dacă nu câştigam

"S-a jucat numai la o poartă şi am luat noi un gol pe o greşeală imensă pe care am făcut-o noi. Am avut încă vreo două 11 metri, am avut ocazii. Suntem prea puternici, nu ne poate sta nimeni în cale. Ei au venit şi s-au baricadat acum. Bonetti este antrenor, el şi-a dat seama că dacă joacă ia 7-8. Am măcelărit-o pe Dinamo, a fost abator. Am câştigat, suntem fericiţi, dar îi spun lui Tănase că dacă nu o să fie concentrat bine la fotbal o să îmbătrânească la Steaua. Vai de capul lui ce păţea dacă noi nu câştigam. Îl distrugeam. Eu o să vorbesc cu el, o să îmbătrânească la Steaua cu această atitudine, se crede Maradona", a spus Becali la DigiSport.

Becali a vorbit despre un paradox în cazul lui Raul Rusescu, fotbalist care a înscris două goluri: "Rusescu e un paradox, el joacă mai bine în a doua repriză decât în prima. Eu cred că Rusescu e atacant, are inteligenţă".

Formaţia Steaua Bucureşti a învins, duminică seară, cu scorul de 3-1, echipa Dinamo, în derbiul etapei a XIV-a a Ligii I, disputat pe Arena Naţională, în care a revenit după ce la pauză a fost condusă cu 1-0.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Rusescu '63 din penalti, '83 şi Szukala '87, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Alexe, în minutul 38.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici