Becali: Tănase valorează 1,5 milioane de euro pentru că aşa a spus Piţurcă

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că internaţionalul echipei FC Argeş, Cristian Tănase, valorează 1,5 milioane de euro, pentru că aşa a spus fostul selecţioner Victor Piţurcă.

51 afișări
Imaginea articolului Becali: Tănase valorează 1,5 milioane de euro pentru că aşa a spus Piţurcă

Becali: Tănase valorează 1,5 milioane de euro pentru că aşa a spus Piţurcă (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"În cazul lui Tănase sunt nişte calcule economice, să văd dacă îl cumpăr definitiv sau doar 50 la sută. O să văd dacă vreau să dau un milion jumate, pentru că nu e aşa de uşor să dai atâţia bani pe criza asta. Pe mine nu m-a impresionat prea mult, pentru că nu am văzut decât câteva faze cu el. El e cam cel mai bun jucător dintre cei tineri. M-am sfătuit şi cu Piţurcă. Până acum el spunea să dau 3-400.000 pe un jucător de un milion de euro. Acum mi-a spus că merită un 1,5 milioane, iar dacă Piţurcă spune asta, înseamnă că merită. Tănase dacă vrea să vină la Steaua, vine pe 120.000 de euro salariu, el acum are salariu de 2.000 de euro pe lună", a spus Becali.

Gigi Becali a menţionat că mijlocaşul Antonio Semedo va pleca de la Steaua liber de contract, după ce va achita o sumă în valoare de 100.000 de euro. "Semedo vine ca să rezolve problema. Ne dă 100.000 de euro şi rămâne liber de contract", a completat Becali.

Gigi Becali a afirmat că jucătorul columbian Dayro Moreno se poate transfera în schimbul a 500.000 de euro. "M-a sunat impresarul lui Dayro şi am putut să îi dau un răspuns. Ea vrea să îi dau drumul, că are o echipă din Argentina care îl vrea împrumut şi am refuzat. Am zis că vreau 500.000 pe Dayro Moreno", a subliniat Becali.

Finanţatorul formaţiei steliste doreşte să participe la conferinţa de presă pe care suporterii o vor organiza, marţi, la stadionul Steaua.

"Nu am vorbit cu ei, dar dacă ar fi de acord aş participa şi eu la conferinţa de presă. Nu am nicio problemă că mă contestă, deja m-am obişnuit şi nu mă mai afectează. Singurul lucru e să nu facă rău echipei. Ei au zis că au războaiele lor cu Dinamo şi Rapid, dar nu putem fi suspendaţi de UEFA. Cu ungurii oricum nu mai picăm pentru că sunt prea mici, chiar dacă mamele lor sunt mai frumoase", a adăugat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici