Becali: Transferul lui Rădoi la Inter Milano este ca şi făcut

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, duminică, la Sport.ro, că transferul fundaşului Mirel Rădoi la Internazionale Milano este ca şi făcut, după ce tehnicianul portughez s-a întâlnit cu jucătorul stelist.

82 afișări
Imaginea articolului Becali: Transferul lui Rădoi la Inter Milano este ca şi făcut

Becali: Transferul lui Rădoi la Inter Milano este ca şi făcut

"Mourinho a vrut să îl cunoască pe Rădoi, să vadă ce caracter are. De asta a venit: a vrut să îl cunoască şi pentru că este bun prieten cu Giovanni. Transferul e ca şi făcut. Cred că va pleca în iarnă la Inter. Depinde cum joacă Mirel, ca să ştiu ce pretenţii am: mai mari sau mai mici. Poate cer 12 milioane, poate cer 15", a spus Becali la Sport.ro.

Fostul impresar Ioan Becali a declarat că antrenorul Jose Mourinho îl vrea pe căpitanul stelist Mirel Rădoi la echipa Internazionale Milano, pentru a face cuplu de fundaşi centrali cu Cristian Chivu.

"Mourinho avea o impresie bună despre Rădoi ca fotbalist, l-a urmărit şi este un jucător pe care îl apreciază. Acum a vrut să-l cunoască şi ca om, să vadă cum gândeşte să vadă ce fel de caracter este. Din câte mi-a zis el, Mourinho a fost impresionat de Rădoi. Acum depinde doar de el dacă va confirma, pentru că Inter îl va monitoriza. Dacă va juca bine în Liga Campionilor şi în campionat, sunt şanse bune să ajungă la Inter. Cred că îl va mai urmări o dată în România. Cred ca va ajunge la Inter, se poate face în iarnă sau în vară. Rădoi va avea un contract pe patru-cinci ani, care ar însemna 11-12-13 milioane de euro. Mourinho îl vrea ca fundaş central împreună cu Chivu, a spus Becali.

Ioan Becali a afirmat că preţul lui Rădoi este de 12 milioane de euro. "Preţul lui Rădoi e de 12 milioane de euro. Dacă italienii se despart de Cordoba, de Burdisso, atunci Rădoi are calea deschisă spre Inter. Italienii vor să scape de aceşti jucători, dar nu vor ei să plece, că au contracte mari", a declarat Becali, care a precizat că vărul său, Gigi Becali, i-a făcut cadou lui Mourinho o icoană.

Fostul impresat a spus că Rădoi este singurul jucător de la Steaua care merită să-i fie propus lui Mourinho: "Mourinho a venit strict pentru Rădoi, mai încolo vom vedea. De la Steaua singurul care merită propus lui Mourinho e Rădoi".

Antrenorul echipei Internazionale Milano, Jose Mourinho, a sosit, sâmbătă, în România şi a asistat la meciul România - Franţa, scor 2-2, din preliminariile CM-2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici