Becali: Tudela a semnat contractul pe trei ani, mai trebuie să semnez şi eu

Finanţatorul Gigi Becali a declarat, marţi, că jucătorul american Josh Tudela a semnat deja un contract valabil pe trei ani cu FC Steaua, pentru 5.000 de euro pe lună, urmând ca formaţia "roş-albastră" să parafeze acordul dacă Mihai Stoichiţă este mulţumit de el.

18 afișări
Imaginea articolului Becali: Tudela a semnat contractul pe trei ani, mai trebuie să semnez şi eu

Becali: Tudela a semnat contractul pe trei ani, mai trebuie să semnez şi eu

"Am înţeles că Stoichiţă are o impresie foarte bună de american la prima vedere. Am făcut deja contract cu el, pe trei ani. A semnat el, dar n-am semnat şi eu. Are 5.000 de euro pe lună şi la angajator e alb, n-am pus încă semnătură, când vine de acolo îmi zice Stoichiţă dacă punem ştampila sau nu", a spus Becali.

Gigi Becali a anunţat că a făcut o ofertă pentru atacantul celor de la CFR Cluj, Yssouf Kone, dar a fost refuzat de conducătorii grupării din Gruia.

"Am avut o discuţie despre Yssouf Kone. Am vorbit cu Mureşan şi i-am zis că îl vreau. Mi-a cerut un milion jumate de euro pe el. I-am zis că îl iau şase luni împrumut cu opţiune de cumpărare un milion jumate, el a spus că vrea toţi banii, atunci le-am propus un milion şi au refuzat. Îl luam cu un milion", a spus el.

Finanţatorul stelist a precizat că vor mai veni trei jucători la echipa "roş-albastră" dar nu se grăbeşte cu transferul lor.

"O să mai vină doi-trei jucători cu siguranţă, dar nu ne vom mai grăbi pentru că graba strică treaba şi strică şi banii. Avem timp până începe campionatul să facem transferurile. Nu mai vorbim de Ouon că dacă mai comentăm de el nu o să mai scadă două-trei sute de mii din preţ. Se monitorizează tot când e vorba de Becali", a menţionat el.

Mijlocaşul american Josh Tudela, care a fost legitimat ultima dată la formaţia Los Angeles Galaxy, a sosit, marţi, în România pentru a da probe la formaţia Steaua. El a plecat în cantonamentul din Antalya alături de lotul stelist.

Mijlocaşul polonez al echipei Steaua, Rafal Grzelak, care nu a plecat alături de ceilalţi jucători pregătiţi de Mihai Stoichiţă, a declarat că va semna rezilierea contractului cu gruparea "roş-albastră" doar dacă gruparea din Bulevardul Ghencea îi va da banii care îi datorează.

Finanţatorul grupării CFR Cluj, Arpad Paszkany, a afirmat că doreşte să-l transfere pe atacantul Yssouf Kone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici