Becali vinde jucătorii cu salarii mari şi aduce jucători tineri

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni seară, la Sport.ro, că va vinde jucătorii cu salarii mari şi va aduce în Ghencea jucătorii tineri, cu salarii mai mici.

13 afișări
Imaginea articolului Becali vinde jucătorii cu salarii mari şi aduce jucători tineri

Becali vinde jucătorii cu salarii mari şi aduce jucători tineri

Becali a declarat că nu e "Mafalda" ca să ghicească cei mai buni jucători. "Cei mai buni jucători nu vin la Steaua, îi iau alţii. Dacă Arthuro era mare jucător, erau ăia din Spania atât de dobitoci să nu-l ia? Lui Adrian Ilie îi reproşez că am vrut să-l ţin pe Pepe Moreno şi el a spus că aduce unul de trei ori mai bun, Arthuro, cu 600.000. Nu-l condamn totuşi. Cu Pedriel nu-mi reproşez, a costat 150.000 de dolari. E, bine, nu e, iarăşi bine. Lăcătuş a spus că îl vrea pe Abel Moreno, că apoi nu mai are nevoie de nimic. I-am făcut poftele. 200.000, bine, nu contează. Mă deranjează salariul lui, de vreo 250.000. Uşor-uşor, jucătorii cu salarii mari îi vom vinde, şi dacă averea mea e la jumătate acum, aduc jucători tineri. Nu mai plătesc 500.000 lunar, ci 250.000", a spus Becali.

Întrebat dacă mai are bani, Becali a spus că nu va vinde Steaua. "Ce mă interesează ce spune lumea că nu am bani? Bine, n-am bine, e bine? Să stea lumea liniştită, n-am probleme financiare. Cei care au fost pe stadion, nu cei de la tribune, ceilalţi, sunt nişte vagabonzi. Le-o dau cadou lor, vreau să văd 500.000 de euro în bancă, în câteva zile trebuie să dau salariile. Să strângă ei banii ăştia şi le-o dau lor, plec din Ghencea, o las la galerie. Ce au ei cu mine, avem de împărţit ceva? Hagi şi-a dat demisia, Lăcătuş şi-a dat demisia. Ne putem califica în primăvara europeană şi chiar să câştigăm Cupa UEFA", a spus el.

Finanţatorul stelist a precizat că se împacă cu toată lumea, inclusiv cu Gheorghe Hagi dacă acesta va vrea. "Arbitrajul s-a curăţat, nu mai e nevoie să te cerţi ca să te arbitreze corect. Bucşaru m-a sunat ca să mă felicite după meci, i-am zis la mişto, ştiam că mă auziţi: vino să mă achit de meciul ăsta. Mi-a zis că am câştigat cu noroc, dar i-am zis: cum poţi să câştigi un meci cu o singură ocazie? Se spunea că Buzău se retrage. S-a retras? Cine e nebunul ăla de la Urziceni care să dea meciul când are şanse la titlu? Datoriile lui Bucşaru n-au nicio legătură cu meciul. Dacă făceam treaba asta, mă bătea Dumnezeu. Nu putem hotărî noi soarta jucătorilor, a antrenorilor, vezi Doamne, că suntem noi şmecheri. Dacă îmi dădea meciul gratis, nu acceptam, n-are nimeni dreptul să le ia băieţilor visul de titlu şi Liga Campionilor", a comentat el.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Unirea Urziceni, în ultimul meci al etapei a XVII-a, ultima a turului Ligii I, şi a obţinut primul succes după 13 meciuri fără victorie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici