Beckham a ajuns în Finlanda şi va fi operat

Mijlocaşul englez al echipei italiene AC Milan, David Beckham, a ajuns, luni, la spitalul Mehilainen din Turku (Finlanda), fiind programat pentru o intervenţie chirurgicală, în urma rupturii tendonului ahilean, a anunţat chirurgul său ortoped, Sakari Orava.

32 afișări
Imaginea articolului Beckham a ajuns în Finlanda şi va fi operat

Beckham a ajuns în Finlanda şi va fi operat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Medicul nu a precizat şi gravitatea accidentării lui Beckham.

"Sper să mă recuperez complet şi rapid. Sunt dezamăgit, dar vreau să mulţumesc celor care mi-au trimis mesaje de încurajare", a scris Beckham, pe site-ul personal.

Selecţionerul Angliei, italianul Fabio Capello, a declarat, însă, că Beckham va fi, probabil, inapt pentru CM 2010.

David Beckham, în vârstă de 34 de ani, a suferit o ruptură la tendonul lui Ahile, în meciul cu formaţia Chievo, câştigat, duminică, de AC Milan, scor 1-0. Beckham s-a oprit brusc din joc, fără să fi fost incomodat de vreun adversar, şi nu s-a mai putut sprijini pe piciorul stâng. A părăsit terenul şi a fost evacuat pe targă.

La fel ca şi în sezonul trecut, Beckham este împrumutat şase luni la AC Milan, el aparţinând grupării nord-americane Los Angeles Galaxy. Jucând regulat în Europa, mijlocaşul englez spera să-l convingă pe selecţionerul Capello să-l convoace pentru turneul final al Cupei Mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici