Beckham, contestat de fanii americani la meciul AC Milan - LA Galaxy

Jucătorul englez al echipei LA Galaxy, David Beckham, a fost huiduit, duminică, de fanii formaţiei americane la meciul disputat pe teren propriu în compania celor de la AC Milan, scor 2-2, informează presa britanică.

15 afișări
Imaginea articolului Beckham, contestat de fanii americani la meciul AC Milan - LA Galaxy

Beckham, contestat de fanii americani la meciul AC Milan - LA Galaxy (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"David Beckham s-a implicat într-o confruntare urâtă cu fanii echipei la revenirea în Los Angeles. Fostul căpitan al naţionalei Angliei a încercat, în pauza meciului cu AC Milan, să sară peste un panou publicitar pentru a se certa cu o parte a suporterilor, care a avut o atitudine batjocoritoare la adresa sa. Beckham a fost oprit de către forţele de ordine, acestea având probleme şi cu un fan furios, care s-a îndreptat ameninţător către jucător", notează BBC.

Beckham a declarat că a dorit doar să dea mâna cu un suporter. "Majoritatea fanilor a fost grozavă. Este de aşteptat să fiu contestat de fani, dar uneori se trece de această barieră. Am dorit să dau mâna cu un suporter, dar niciunul nu a vrut asta", a spus Beckham, pentru Sky Sports.

David Beckham a avut parte de o primire mai puţin prietenoasă la primul său meci disputat pe arena The Home Depot Center, la revenirea la Los Angeles după împrumutul de cinci luni la AC Milan. Beckham a evoluat, duminică, timp de 75 de minute, în partida amicală disputată în compania echipei AC Milan, scor 2-2, iar în momentul schimbării acesta a ieşit într-un amestec de aplauze şi huiduieli.

Un grup de suporteri vehemenţi l-a contestat pe Beckham la fiecare atingere a balonului. De asemenea, au fost afişate mai multe bannere cu mesaje împotriva fotbalistului englez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici