Beckham: Kaka îşi doreşte să meargă la Real Madrid

Mijlocaşul brazilian al echipei AC Milan, Kaka, nu a vrut să se transfere, în această iarnă, la Manchester City, deoarece îşi doreşte să evolueze la Real Madrid din sezonul viitor, potrivit declaraţiilor mijlocaşului David Beckham apărute, marţi, în cotidianul AS.

11 afișări
Imaginea articolului Beckham: Kaka îşi doreşte să meargă la Real Madrid

Beckham: Kaka îşi doreşte să meargă la Real Madrid (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Kaka îşi doreşte să meargă la Real Madrid, nu la Manchester City. Cred că el va evolua la Real începând din luna iunie. Cred că cineva l-a sunat şi Kaka a luat această decizie", a declarat recent Beckham unui apropiat, potrivit cotidianului iberic.

Ziarul sportiv spaniol anunţă, de asemenea, că brazilianul Kaka i-a cerut, săptămâna trecută, informaţii referitoare la clubul de pe stadionul Santiago Bernabeu lui Beckham, jucător împrumutat la AC Milan de la Los Angeles Galaxy şi care a jucat la gruparea din Madrid între 2003 şi 2007.

Kaka, care a fost una dintre promisiunile electorale în 2006 ale fostului preşedinte al Realului, Ramon Calderon, este un jucător de care clubul madrilen este interesată şi în acest moment. "Este momentul excelent pentru a-l transfera pe Kaka, este un jucător care va aduce un plus echipei", a declarat o sursă din cadrul campioanei Spaniei pentru cotidianul AS.

Citeşte şi:

Berlusconi: Kaka va rămâne la AC Milan

Torres: Manchester City nu este echipa potrivită pentru Kaka

AC Milan ia în considerare oferta primită pentru Kaka

Kaka dezminte că ar dori să părăsească echipa AC Milan

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici