Beckham: Pentru mine este finalul perfect

Mijlocaşul englez David Beckham a jucat, duminică seară, ultimul meci pentru Real Madrid şi a apreciat că finalul contractului cu madrilenii a fost perfect în contextul în care s-a soldat cu obţinerea titlului de campion al Spaniei, informează The Sun.

2 afișări

La încheierea meciului cu Mallorca, scor 3-1 pentru Real Madrid, Beckham, în vârstă de 32 de ani, s-a înfăşurat cu un drapel al grupării madrilene, şii-a luatpecei trei copii ai săi, Brooklyn, Romeoşi Cruz, pentru a-şi luaadio de la suporterii de pe Santiago Bernabeu. Copiii lui Beckham erau îmbrăcaţi cu tricouri ale echipei Real Madrid, având pe spate numărul 23, numărul fotbalistului, şi pe care era scris "Daddy" (Tati).

"A fost minunat să am familia aici. Ei au fost alături de mine patru ani în Spania şi am trecut prin bune şi rele. Înseamnă foarte mult să ai alături de tine oameni care te sprijină. Nici nu puteam să-mi doresc mai mult. A fost o experienţă incredibilă. Tot ce îmi amintesc acum sunt lucrurile bune. Câştigarea titlului a lăsat deoparte orice altceva. Este la fel de bine ca atunci când am câştigat Premiership. Cuvintele nu pot descrie ce bine mă simt. Vreau să mulţumesc tuturor pentru sprijin. Acesta este finalul perfect şi îmi va fi dor de Bernabeu", a spus Beckham, care s-a accidentat şi a ieşit de pe teren în minutul 67, fiind înlocuit cu Reyes.

Cotidianul Marca scrie că Beckham a fost susţinut la ultimul meci şi de actorul Tom Cruise, care a stat în tribună alături de Victoria Beckham. Cruise este prieten cu Beckham, iar fotbalistul şi-a cumpărat o casă la Los Angeles alături de actorul american. De asemenea, în tribună s-au mai aflat mama lui Beckham, Sandra, şi sora sa, Joanna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici