Beckham pleacă de la AC Milan: Au fost şase luni fantastice

Mijlocaşul englez David Beckham, al cărui împrumut la AC Milan de la Los Angeles Galaxy a expirat, a declarat că a petrecut la gruparea milaneză şase luni fantastice, informează Gazzetta dello Sport.

12 afișări
Imaginea articolului Beckham pleacă de la AC Milan: Au fost şase luni fantastice

Beckham pleacă de la AC Milan: Au fost şase luni fantastice (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Când mi-am pus în plan să revin în naţională şi să rămân pentru mult timp ştiam că trebuie să joc la alt nivel, pentru a face acest lucru aveam nevoie de o echipă mare şi nui exista una mai bună ca AC Milan. Au fost şase luni fantastice. Iniţial mă gândisem să nu stau atât de mult, însă apoi a mers atât de bine că am preferat să rămân până la finalul sezonului", a declarat Beckham.

Totuşi, internaţionalul englez a menţionat că viitorul său este la LA Galaxy: "Sunt legat de Galaxy şi cred că fotbalul poate creşte mult aici, există un mare potenţial".

David Beckham, în vârstă de 33 de ani, a avut evoluţii apreciate la AC Milan, de la 11 ianuarie 2009, data de la care a fost împrumutat la echipa milaneză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici