Beckham s-a antrenat legat la ochi cu echipa paralimpică de fotbal a Marii Britanii

Jucătorul echipei LA Galaxy, David Beckham, s-a antrenat cu echipa paralimpică de fotbal în cinci a Marii Britanii, legat la ochi, pentru o campanie ce îşi propune să îi inspire pe copiii de toate vârstele şi abilităţile să aleagă un stil de viaţă mai activ şi mai sănătos.

85 afișări
Imaginea articolului Beckham s-a antrenat legat la ochi cu echipa paralimpică de fotbal a Marii Britanii

Beckham s-a antrenat legat la ochi cu echipa paralimpică de fotbal a Marii Britanii (Imagine: www.thesun.co.uk)

Potrivit The Sun, Beckham poate fi văzut într-un filmuleţ cum este ghidat de căpitanul echipei paralimpice, Dave Clarke, la mai multe faze ale antrenamentului şi cum transformă un penalti.

"A fost o experienţă extraordinară să mă antrenez cu echipa paralimpică, pentru că nu am mai participat niciodată la fotbalul jucat de persoane care nu văd. Calitatea şi determinarea pe care le arată aceşti jucători făcând asta în fiecare zi mă fac să fiu mândru că sunt britanic", a declarat David Beckham.

Dave Clarke s-a declarat încântat de participarea lui Beckham la un antrenament al echipei sale. "A fost o experienţă minunată, pe care nu o vom uita niciodată", a afirmat el.

Campania Million Kids Challenge a fost lansată de lanţul de supermarketuri Sainsbury's, partener oficial al Jocurilor Paralimpice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici