Beckham şi-a reluat antrenamentele cu Los Angeles Galaxy

Mijlocaşul englez David Beckham şi-a reluat, luni, antrenamentele cu formaţia americană Los Angeles Galaxy, după revenirea de la clubul AC Milan, unde fusese împrumutat.

16 afișări
Imaginea articolului Beckham şi-a reluat antrenamentele cu Los Angeles Galaxy

Beckham şi-a reluat antrenamentele cu Los Angeles Galaxy (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Beckham a profitat de reluarea pregătirii pentru a avea o discuţie cu coechipierul său Landon Donovan, care îl criticase, în presă, pe britanic, pentru lipsa de implicare în formaţia lor. După acel moment, Beckham a replicat că americanul este lipsit de profesionalism.

Discuţia dintre cei doi a fost asistată de antrenorul Bruce Arena, fost selecţioner al SUA.

"Nu vreau să vorbesc despre această discuţie. Totul rămâne între mine, Landon şi antrenor", a declarat Beckham, în timp ce Donovan a fost ceva mai explicit: "Am lămurit, încet-încet, situaţia. Regret modul în care am procedat şi o parte dintre lucrurile pe care le-am spus".

Los Angeles Galaxy va disputa, duminică, un meci amical împotriva formaţiei AC Milan, unde Beckham a jucat cinci luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici