Beckham speră să ajute Anglia să organizeze Cupa Mondială din 2018

Fostul căpitan al naţionalei Angliei, David Beckham, a declarat, luni, la Londra, că speră să aibă o contribuţie importantă în decizia FIFA de a acorda ţării sale dreptul de a organiza Cupa Mondială din 2018.

42 afișări
Imaginea articolului Beckham speră să ajute Anglia să organizeze Cupa Mondială din 2018

Beckham speră să ajute Anglia să organizeze Cupa Mondială din 2018 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

FIFA va decide ţara organizatoare a Cupei Mondiale din 2018 şi din 2022, joi, la Zurich.

Beckham, care a avut un rol important şi în decizia ca Londra să organizeze Jocurile Olimpice din 2012, speră să aibă aceeaşi influenţă şi la FIFA.

"Sper să fac diferenţa. Sunt mulţi oameni, ca prinţul William, care au fost implicaţi şi au muncit din greu pentru candidatura Angliei şi pentru a ajunge în acest punct final. Vom merge la FIFA împreună cu mai multe persoane implicate în candidatură pentru că avem nevoie să le spunem acelor oameni de ce credem că noi merităm să organizăm Cupa Mondială", a spus Beckham.

El crede că decizia FIFA va fi una corectă, în ciuda acuzaţiilor de corupţie din ultimul timp privind forul mondial.

Beckham a acordat declaraţii presei în prima lui vizită la Stadionul Olimpic din Londra.

Anglia a organizat o singură dată Cupa Mondială de fotbal, în 1966.

Pentru organizarea Cupei Mondiale din 2018 participă Anglia, Rusia şi candidaturile comune Spania-Portugalia şi Olanda-Belgia. Pentru organizarea Cupei Mondiale din 2022 participa Australia, Statele Unite ale Americii, Japonia, Qatar şi Coreea de Sud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici