Beckham speră să obţină cetăţenia americană

Fotbalistul englez al echipei Los Angeles Galaxy, David Beckham, a declarat pentru cotidianul Los Angeles Times că speră ca în viitor să obţină şi cetăţenia americană, informează Daily Mail.

14 afișări
Imaginea articolului Beckham speră să obţină cetăţenia americană

Beckham speră să obţină cetăţenia americană (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sper să obţin cândva cetăţenia americană. Ar fi frumos. Băieţii mei merg la şcoală aici şi sunt fericiţi. Atâta timp cât ei vor continua să fie fericiţi aici şi cât soţia mea va fi fericită, intenţionăm să rămânem. Însă m-am născut şi am crescut în Anglia, astfel că voi fi întotdeauna englez", a spus Beckham, care locuieşte în Beverly Hills din 2007.

David Beckham a precizat că ar fi frumos să câştige cu LA Galaxy campionatul nord-american de fotbal (MLS).

"Cu siguranţă ar fi printre cele mai importante trofee ale mele. A fost minunat să câştig Cupa Angliei, Liga Campionilor, să joc la Cupa Mondială, să câştig campionatul Spaniei. Însă acum joc la o echipă din MLS şi trofeul MLS este cel mai important în această ţară. Astfel că este o perspectivă incitantă", a explicat fotbalistul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici