Beckham vrea să joace două meciuri în două zile

Fotbalistul englez David Beckham intenţionează să dispute două meciuri în interval de două zile, el exprimându-şi dorinţa de a evolua pentru echipa sa, LA Galaxy, în 23 august, după ce o zi mai devreme ar urma să joace pentru reprezentativa Angliei în meciul amical cu Germania, informează AFP.

4 afișări
Imaginea articolului Beckham vrea să joace două meciuri în două zile

Beckham vrea să joace două meciuri în două zile

Partida Anglia - Germania se va disputa miercuri, 22 august, la Londra, iar starul din Major League Soccer (MLS) intenţionează ca joi dimineaţă să ia un avion din capitala Angliei pentru a ajunge după-amiaza la Los Angeles, unde seara ar urma să joace din nou, pentru Galaxy.

"Nu este niciun conflict, iar pentru club acesta nu este un conflict. Ei m-au asigurat mereu că vor face tot posibilul să mă ajute să joc pentru ţara mea. Aşa că toată lumea a făcut tot ce i-a stat în putinţă. Evident, va fi o călătorie dificilă. Voi pleca de la New York sâmbătă sau duminică şi voi reveni joi după-amiază. Sper că voi fi pregătit fizic să joc", a spus Beckham, care miercuri seară a înscris primul său gol de la venirea în SUA.

LA Galaxy va disputa, în 23 august, derbiul local cu formaţia Chivas USA, unde evoluează şi românul Alexandru Zotincă şi cu care împarte acelaşi stadion.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici