Begu: Sunt atât de fericită că am câştigat primul titlu după trei ani - FOTO

Jucătorea de tenis Irina-Camelia Begu, cap de serie numărul unu şi locul 29 WTA, care a câştigat, duminică, turneul de la Seul (Coreea de Sud), s-a declarat foarte fericită pentru titlul obţinut, primul după trei ani, subliniind că în prezent are un joc mai constant, informează wtatennis.com.

615 afișări
Imaginea articolului Begu: Sunt atât de fericită că am câştigat primul titlu după trei ani - FOTO

Begu: Sunt atât de fericită că am câştigat primul titlu după trei ani (Imagine: koreaopentennis.com)

"Sunt atât de fericită că am câştigat primul meu titlu WTA după trei ani - a trecut mult şi cred că mi-am îmbunătăţit mult jocul. Am învăţat mult din meciurile şi experienţele avute şi mai ales am mai multă constanţă în joc. Mă simt total diferit faţă de acum trei ani", a afirmat Begu.

Duminică, Begu a trecut de sportiva Aliaksandra Sasnovici, din Belarus, scor 6-3, 6-1: "Mi-am păstrat calmul şi am făcut-o pe adversara mea să alerge mai mult. Am fost mai bună la punctele importante - nu am dominat fiecare ghem, dar am fost mai bună la punctele mari".

Begu a vorbit şi despre faptul că tenisul este foarte popular în România: "Avem multe jucătoare în Top 100 şi sunt foarte mulţi fani în România. Sprijinul lor este foarte important", a menţionat Irina Begu.

Jucătorea de tenis Irina-Camelia Begu, cap de serie numărul unu şi locul 29 WTA, a câştigat, duminică, turneul de la Seul (Coreea de Sud), dotat cu premii în valoare totală de 500.000 de dolari, obţinând astfel al doilea titlu al carierei.

În finală, Irina-Camelia Begu a învins-o pe Aliaksandra Sasnovici (Belarus), jucătoare venită din calificări şi locul 136 WTA, scor 6-3, 6-1, după o oră şi 17 minute de joc.

Pentru titlul câştigat la Seul, Irina-Camelia Begu va primi 280 de puncte WTA şi un cec în valoare de 111.389 de dolari.

Begu mai are în palmares un titlu, câştigat în 2012 la turneul de la Taşkent şi alte trei calificări în ultimul act, la Moscova (octombrie 2014), Marbella şi Budapesta (ambele în 2011). Ea va urca de luni pe locul 26 WTA, cea mai bună clasare din carieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici