Bellu susţine că nu a participat la elaborarea sau organizarea proiectului "Ziua Tineretului"

Secretarul de stat în MTS, Octavian Bellu, a susţinut, joi, la audierile din Comisia Ridzi, că nu a participat în nici un fel la elaborarea, fundamentarea, organizarea şi promovarea proiectului "Ziua Tineretului. 2 Mai. De Două ori mai tânăr".

13 afișări
Imaginea articolului Bellu susţine că nu a participat la elaborarea sau organizarea proiectului "Ziua Tineretului"

Bellu susţine că nu a participat la elaborarea sau organizarea proiectului "Ziua Tineretului" (Montaj foto)

Bellu a precizat că, prin HG de organizare a MTS, secretarul de stat are atribuţii delegate de ministru, atribuţiile sale ţinând de rentele viagere, indemnizaţiile de merit şi certificatele de identitate sportivă.

El a susţinut că niciun document legat de proiect - de genul notă de fundamentare, elaborare, caiet sarcini, adjudecare, comisii, recepţie - nu au trecut pe la secretariatul cabinetului său şi nu au presupus un aviz din partea sa.

"Nu mi s-a părut normal să mă interesez şi să cer date pe la colţuri, care să-mi dea o viziunea asupra complexităţii acţiunilor proiectului, atât timp cât atribuţiile mele erau foarte clar definite", a spus Bellu.

El a adăugat că a participat la evenimentul din Parcul IOR din Capitală şi că i s-a părut normal să fie acolo, întrucât în prima parte a zilei s-au desfăşurat activităţi sportive.

Comisia de anchetă a evenimentelor organizate de MTS de Ziua Tineretului continuă, joi, audierile pentru lămurirea aspectelor legate de cheltuirea unei sume prea mari de bani din bugetul ministerului pentru organizarea evenimentelor de la Costineşti, primul audiat fiind jurnalistul Cătălin Tolontan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici