Benfica Lisabona îi solicită 7,5 milioane de euro daune fostului antrenor al echipei Jorge Jesus

Oficialii clubului Benfica Lisabona au anunţat că îl vor acţiona în judecată pe fostul antrenor Jorge Jesus, care a plecat la rivala Sporting Lisabona, şi îi vor cere să plătească suma de 7,5 milioane de euro, pentru că a rupt unilateral contractul, informează site-ul expresso.pt.

120 afișări
Imaginea articolului Benfica Lisabona îi solicită 7,5 milioane de euro daune fostului antrenor al echipei Jorge Jesus

Benfica Lisabona îi solicită 7,5 milioane de euro daune fostului antrenor al echipei Jorge Jesus (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Jorge Jesus a rupt unilateral contractul cu Benfica Lisabona şi va trebui să plătească indemnizaţia de 7,5 milioane de euro prevăzută în înţelegere", a declarat Joao Gabriel, directorul de comunicare al grupării Benfica.

De asemenea, Benfica Lisabona a refuzat să-i plătească lui Jorge Jesus salariul pe luna iunie, după ce Sporting Lisabona a oficializat, la 5 iunie, angajarea pentru trei sezoane a tehnicianului.

În schimb, agentul lui Jorge Jesus, Luis Miguel Henrique, a afirmat că nu există nicio problemă, deoarece antrenorul a semnat contractul cu Sporting Lisabona începând cu data de 1 iulie.

Jorge Jesus, în vârstă de 61 de ani, a preluat la conducerea tehnică a echipei Benfica Lisabona în 2009 şi a câştigat cu această formaţie de trei ori campionatul Portugaliei, ultima dată în 2015, Cupa Portugaliei în 2014, de cinci ori Cupa Ligii Portugaliei, ultima dată în 2015 şi Supercupa Portugaliei în 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici