Benfica şi CFR Cluj au ajuns la un acord pentru Pereira

Grupările Benfica Lisabona şi CFR Cluj au ajuns la un acord pentru fotbalistul uruguayan Alvaro Pereira, care va fi transferat la clubul portughez în schimbul a 4 milioane de euro şi va semna un contract pe patru ani, informează Diario de Noticias.

23 afișări
Imaginea articolului Benfica şi CFR Cluj au ajuns la un acord pentru Pereira

Benfica şi CFR Cluj au ajuns la un acord pentru Pereira (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Alvaro Pereira este noul fotbalist al echipei Benfica. Gruparea portugheză şi CFR Cluj s-au înţeles pentru patru milioane de euro, iar fotbalistul uruguayan ar urma să semneze un contract pe patru ani, adică până la finalul sezonului 2013/2014", notează Diario de Noticias.

Potrivit sursei citate, Pereira va avea la Benfica un salariu anual de 450.000 de euro, cu 150.000 de euro mai mare decât cel de la CFR Cluj. Pentru ca înţelegerea să fie oficializată, mai lipseşte doar ca Benfica să trimită în România garanţiile bancare privind tranzacţia. De asemenea, săptămâna viitoare impresarul jucătorului, Alejandro Savich, se va deplasa la Lisabona pentru a negocia cu Benfica.

"Am jucat deja în Liga Campionilor şi este mereu un privilegiu să participi la o astfel de competiţie, dar e mai bine să o faci cu o echipă ca Benfica. Deocamdată aştept ca transferul meu să se concretizeze. Sper să joc la Benfica în sezonul viitor, ar fi un vis transformat în realitate. Însă eu sunt o persoană realistă şi prefer ca mai întâi să se rezolve totul, iar apoi să visez", a declarat Alvaro Pereira.

Diario de Noticias menţionează că românul Laszlo Sepsi nu a fost inclus în negociere, însă nu este exclus ca el să ajungă la CFR Cluj sub formă de împrumut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici