Benjamin Stambouli va juca la Paris Saint-Germain

Mijlocaşul echipei Tottenham Hotspur, Benjamin Stambouli, care poate evolua şi pe postul de fundaş central, va juca din sezonul viitor la formaţia Paris Saint-Germain, a anunţat, marţi, L'Equipe.

57 afișări
Imaginea articolului Benjamin Stambouli va juca la Paris Saint-Germain

Benjamin Stambouli va juca la Paris Saint-Germain (Foto: Shutterstock)

Stambouli, în vârstă de 24 de ani, a semnat un contract pe cinci sezoane cu PSG, care a plătit 8,5 milioane de euro pentru achiziţionarea sa.

"Sunt fericit şi mândru că pot face parte din familia numită Paris Saint-Germain. Îmi pare rău să părăsesc Anglia, dar când primeşti o ofertă de la un mare club, aşa cum e PSG, alegerea este simplă", a declarat Stambouli.

Fostul internaţional francez de tineret a fost achiziţionat de Tottenham Hotspur în vara trecută de la Montpellier pentru suma de 10,5 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici