Berbatov riscă să fie amendat pentru că a plătit cu bilete la finala Cupei Ligii

Atacantul echipei Tottenham Hotspur, Dimitar Berbatov, ar putea fi amendat de Liga de Fotbal din Anglia deoarece a dat cinci bilete la finala Cupei Ligii în loc să plătească o notă de 329 de lire sterline la un service din Loughton, Essex, informează The Sun.

1 afișare
Imaginea articolului Berbatov riscă să fie amendat pentru că a plătit cu bilete la finala Cupei Ligii

Berbatov riscă să fie amendat pentru că a plătit cu bilete la finala Cupei Ligii

Potrivit sursei citate, Berbatov, care are un salariu săptămânal de 43.000 de lire sterline, a preferat să îi ofere angajatului de la service cinci bilete care în această perioadă pot fi găsite "la negru" la preţul de 500 de lire fiecare, în loc să plătească nota.

Fotbalistul şi angajatul de la service s-au înţeles şi astfel bărbatul respectiv, Erafan Idrees, în vârstă de 22 de ani, a obţinut biletele după ce a plătit cu cadrul său nota de 329 de lire sterline pentru serviciile pentru automobilul Mercedes al lui Berbatov.

Dimitar Berbatov ar putea fi amendat, dar ar putea şi pierde dreptul de a mai primi bilete la meciuri în viitor.

Finala Cupei Ligii Angliei, dintre Tottenham Hotspur şi Chelsea, este programată duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici