Bergodi: Conducerea Rapidului vrea doar să-mi murdărească imaginea

Tehnicianul Cristiano Bergodi a declarat pentru MEDIAFAX că persoanele din conducerea FC Rapid vor să îi murdărească imaginea anunţând că au chetuit cu el în cele trei luni şi jumătate cât a fost în funcţie suma de 184.000 de euro.

3 afișări
Imaginea articolului Bergodi: Conducerea Rapidului vrea doar să-mi murdărească imaginea

Bergodi: Conducerea Rapidului vrea doar să-mi murdărească imaginea

Bergodi susţine că FC Rapid nu putea să îi plătească această sumă, având în vedere că salariul său anual era de 200.000 de euro.

"Nu e adevărat că am încasat 184.000 de euro de la Rapid. Am primit de la Rapid salariul pe patru luni. Cum să primesc 184.000 de euro când contractul meu, pe întreg sezonul, este de 200.000 de euro? Cum e posibil? Şi lipsesc opt luni din contract! A, că au fost prime de victorie, este altceva. Dacă băieţii au câştigat cu mine, e normal, e munca mea. Dar cifra pe care au spus-o ei nu e adevărată. Ei încearcă să arunce cu noroi, să îmi murdărească imaginea. Primele au fost bune pentru băieţi în sezonul acesta. Eu am făcut regulamentul de ordine interioară şi a fost unul bun pentru toată lumea. E normal ca mâncarea, maşina şi apartamentul să fie extra, deci nu e normal să calculezi la salariu aşa ceva.", a spus Bergodi.

Tehnnicianul italian recunoaşte însă că FC Rapid nu are nici măcar un euro datorie către el. "Trebuie să fiu corect şi să spun că mi-au plătit absolut tot până acum. Nu există restanţe, nu pot să spun altceva. Nu ştiu exact câţi bani au intrat de la Rapid în contul meu, eu nu fac calcule de genul acesta", a afirmat italianul.

Întrebat dacă este adevărat că acţionarul majoritar George Copos i-a negociat inclusiv mâncarea la momentul instalării sale în funcţie, Bergodi a explicat că a glumit când a spus asta, şi că nu a dorit decât să accentueze faptul că este foarte greu să stabileşti detaliile unui contract cu oficialul rapidist. "Dar nu e o problemă mâncarea. Eu mâncam foarte des la ProRapid unde nu plăteam nimic. Dar nu e o problemă asta. Mâncarea nu e importantă pentru mine, sunt zile în care nu mănânc nimic. Eu când am zis că mi s-a negociat şi mâncarea am spus în glumă, doar ca să accentuez faptul că e extrem de greu să negociezi un contract cu domnul Copos. Şi asta ştie toată lumea. Eu am glumit, atâta tot", a menţionat tehnicianul.

Bergodi susţine că a avut reducere la mesele luate la restaurantul din incinta Hotelului Crowne Plaza, care îi aparţine lui George Copos, pe când conducerea clubului CFR Cluj îi achita în întregime mâncarea. "Eu am făcut acea declaraţie legat de mâncare pentru că eu am crezut că toate aceste chestii legate de maşină, casă şi mâncare erau băgate în contract. Dar nu erau, pentru că eu am uitat când am negociat. Totuşi, e adevărat, am mâncat la Crowne Plaza, unde mi s-a făcut reducere pentru că eram antrenor la Rapid. Dar, ca să dau un exemplu, la CFR Cluj, conducerea mi-a plătit tot, şi mâncarea şi tot. Pentru că antrenorul e cea mai importantă persoană a unei echipe. La fel e şi în Italia şi peste tot. Dar eu n-am făcut nimic rău, n-am furat nimic de la Rapid. Am lucrat în fiecare zi de dimineaţa până seara, nu e normal să mă atace cu astfel de lucruri", a menţionat Cristiano Bergodi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici