Bergodi: Cu CFR Cluj va fi primul test adevărat pentru Steaua

Antrenorul echipei Steaua, Cristiano Bergodi, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că meciul cu CFR Cluj, din etapa a II-a a Ligii I, este primul test important al sezonului pentru jucătorii săi, o partidă contra celui mai valoros lot din România.

21 afișări
Imaginea articolului Bergodi: Cu CFR Cluj va fi primul test adevărat pentru Steaua

Bergodi: Cu CFR Cluj va fi primul test adevărat pentru Steaua (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Cu CFR Cluj este primul test adevărat pentru noi. Întâlnim probabil cea mai bună echipă din România din punct de vedere numeric şi al lotului valoros. Noi suntem pregătiţi, avem un moral bun. Avem cinci victorii, deci un început bun, nimic extraordinar. Mâine cred că putem face un meci bun. Vreau un rezultat bun, dar şi spectacol. Ştiu că e greu", a spus Bergodi.

Antrenorul italian a precizat că încă mai vorbeşte, rar, cu foştii săi elevi de la CFR Cluj, dar îşi doreşte să-i învingă în meciul de duminică. "Foştii jucători ne salută, ne mai sună în cursul anului, că am avut o relaţie bună, nu numai cu jucătorii de la CFR, dar şi cu cei de la Rapid, Iaşi... Dar acum eu mă gândesc la Steaua şi vreau să-i bat", a precizat el.

Cristiano Bergodi nu crede că jucătorii stelişti vor fi afectaţi de faptul că joi au evoluat în Scoţia, iar duminică vor avea meci cu CFR Cluj. "Am venit vineri seară din Scoţia, am făcut ieri un antrenament de recuperare şi sperăm ca duminică echipa să revină deja sută la sută din punct de vedere fizic", a mai spus Begodi.

Tehnicianul speră că va putea să-l folosească pe mijlocaşul Janos Szekely duminică. "Szekely s-a antrenat bine şi cred că e refăcut. Azi vom vedea şi la antrenament. El a stat oricum doar trei zile fără antrenamente. El este în lot şi ne putem gândi să joace", a menţionat Bergodi.

Steaua întâlneşte, duminică, de la ora 20.45, pe teren propriu, formaţia CFR Cluj, într-un meci contând pentru etapa a II-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici