Bergodi: Dacă pierdem cu Otopeni, iau măsuri dure

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Cristiano Bergodi, a declarat, într-o conferinţă de presă, că este nemulţumit de faptul că jucătorii săi se consideră deja salvaţi de la retrogradare şi a ameninţat cu măsuri dure în cazul unui eşec în partida de sâmbătă, din deplasare, cu CS Otopeni.

2 afișări

"Mi se pare că jucătorii mei se consideră deja salvaţi de la retrogradare şi asta nu este bine. Le-am spus că dacă pierdem cu Otopeni, iau măsuri dure! Mă supăr pe ei dacă nu vor da totul pe teren în partida de sâmbătă. Am demonstrat în acest retur de campionat, cu câteva excepţii, că putem juca bine indiferent de adversar. Vreau să continuăm seria rezultatelor bune şi de aceea vreau să batem pe CS Otopeni pentru a rezolva defitiniv problema salvării de la retrogradare. Le-am spus că iau în calcul varianta egalului doar în cazul în care au făcut un joc foarte bun, dar nu s-a putut mai
mult. Trebuie să rămânem cu picioarele pământ în ciuda faptului că CS Otopeni nu trece printr-o perioadă foarte bună şi am înţeles că au şi ceva probleme. Eu ştiu că CS Otopeni a făcut multe meciuri bune în acest retur de campionat, mai ales pe teren propriu. Tocmai de aceea vreau determinare de la jucătorii mei", a afirmat Cristiano Bergodi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tehnicianul italian a mai spus că a fost folosit doar ca o "momeală" în ceea ce priveşte postul de antrenor la Steaua: "În România se fac prea multe speculaţii. E un balamuc aici! Nu sunt ipocrit să spun că nu mi-a făcut plăcere să aud că o echipă aşa mare cum este Steaua este interesată de mine. Dar nimeni nu m-a contactat sau cum s-a scris prin ziare că deja m-am înţeles cu cei de la Steaua. Nu-mi place ca numele meu să fie folosit doar ca momeală pentru a aduce alt antrenor la Steaua".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici