Bergodi: Dinamo are prima şansă la titlu

Antrenorul echipei Politehnica Iaşi, Cristiano Bergodi, a declarat, marţi, că formaţia Dinamo porneşte în returul Ligii I cu prima şansă la câştigarea campionatului.

13 afișări
Imaginea articolului Bergodi: Dinamo are prima şansă la titlu

Bergodi: Dinamo are prima şansă la titlu

"Returul de campionat se anunţă a fi unul disputat şi e greu de dat o favorită certă la titlul de campioană a României. Normal că Dinamo are prima şansă la titlu deoarece are un avans de şase puncte în faţa celorlalte contracandidate, dar şi un lot valoros. Şanse mari mai au CFR Cluj, Steaua şi Poli Timişoara. CFR Cluj are un lot bun, a făcut câteva achiziţii în această iarnă. Steaua, din ce am înţeles, va miza pe omogenitatea lotului, iar Poli Timişoara a făcut câteva transferuri importante, plus că au acele şase puncte care i-au fost luate. Unirea Urziceni, deşi este la doar un punct de Dinamo, nu cred că va putea emite pretenţii deoarece am înţeles că au ceva probleme financiare şi e clar că acest lucru va conta. E greu de spus acum cine va lua campionatul", a declarat Cristiano Bergodi.

Tehnicianul italian a mai spus că nu-l miră problemele de la Rapid Bucureşti: "La Rapid au fost mai mereu probleme. Şi când antrenam eu acolo erau probleme, însă am reuşit împreună cu jucătorii să stăm departe de scandaluri şi să creăm o atmosferă frumoasă. Suporterii au fost mereu alături de noi şi ne-au susţinut. Nu ştiu ce se va întâmpla acolo. Nu sunt eu în măsură să dau sfaturi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici