Bergodi: Este bine că am reuşit să ne salvăm de la retrogradare

Tehnicianul Cristiano Bergodi a declarat, după remiza obţinută de Politehnica Iaşi, pe teren propriu, cu Gloria Buzău (1-1), care face ca echipa ieşeană să fie matematic salvată de la retrogradare, că este mulţumit de faptul că formaţia sa a izbuit să-şi îndeplinească obiectivul pentru aceste sezon.

3 afișări

"Vreau să-mi cer scuze pentru că nu m-am prezentat vineri la conferinţa de presă dinaintea meciului, dar am fost supărat că a apărut în presa centrală nişte declaraţii ca fiind ale mele dar ca nu îmi aparţin. A fost o săptămână tensionată atât pentru mine cât şi pentru jucători. Este bine că am reuşit să ne salvăm de la retrogradare şi pentru asta vreau să le mulţumesc tuturor cei din club cu care am colaborat. Despre meciul de azi pot doar să spun că nu a fost unul uşor şi este păcat că am fost egalaţi imediat după ce am înscris, dar asta nu mai contează pentru că suntem salvaţi de la retrogradare. Sincer nu mă mai interesează meciul cu Rapid şi asta o să transmit şi conducerii clubului", a precizat tehnicianul italian, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Legat de o posibilă continuare pe banca tehnică a echipei moldave şi din sezonul viitor, Bergodi a menţionat că o hotărâre în acest sens va fi luată după o discuţie, zilele următoare, cu preşedintele Politehnicii Iaşi, Sorin Boca: "Nu ştiu nimic despre viitorul meu, urmează ca săptămânile viitoare să port o dispuţie cu preşedintele Boca şi abia după aceea pot răspunde la această întrebare. Nu exclud nici varianta să-mi iau o vacanţă şi să rămân acasă la Roma".

Formaţia Politehnica Iaşi a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată, sâmbătă, pe teren propriu, cu Gloria Buzău, contând pentru etapa a XXXIII-a a Ligii I. Golul gazdelor a fost marcat de Cristian Bratu '51, în vreme ce reuşita formaţiei buzoiene a fost semnată de Mansour '53.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici